E scris în stele – luni, 24 mai 2021

Evenimentul celest determinant al zilei este reprezentat de cuadratura Lunii din Balanţă cu Pluton, în retrogradare, din Capricorn. Această poziţionare astrală este una cam tăioasă, agresivă şi turbulentă, putând pricinui destul de multe complicaţii activităţilor noastre cotidiene. Acest eveniment ceresc aduce, în sine, un marcaj energetic ce conduce la: supărări, extremism, violenţă, iresponsabilitate, fanatism şi manipulare. Este vorba, aşadar, de un aspect astrologic caustic şi distructiv ce necesită, din partea noastră, un nivel ridicat de conştientizare, implicare şi acţionare pentru a putea fi evitat ori combătut cu succes, şi astfel de a ţine evenimentele acestei zile sub un control rezonabil.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi persoana de alături se va arăta cumva mai schimbătoare şi ceva mai puţin demnă de încrederea pe care i-o conferiţi. Atenţie şi în afaceri. Fiţi mai calculaţi şi rezervaţi în plan profesional!

 

TAUR: Menajaţi-vă, cu mai mult interes, starea generală de sănătate. Totodată, la locul de muncă încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor zilei. Nu este o zi bună pentru drumuri, studiu şi testări.

 

GEMENI: Fiţi mai tandri şi afectuoşi cu persoana iubită. Nu vă fie teamă în a vă reliefa latura sensibilă a firii. Atenţie și cu banii, dar şi la potenţiale evenimente gen incidente sau accidente.

 

RAC: Raporturile cu familia se pot arăta mai volatile în această zi. Încercaţi să vă construiţi o relaţia mai armonioasă cu aceştia. În cuplu dacă apare vreun iz de ceartă, nu ambalaţi situaţia! Atenţie şi la probleme legale.

 

LEU: Vă veţi arăta mai emoţionali şi ceva mai impulsivi în judecată. Căutaţi, pe cât posibil, să cugetaţi orice poziţie la rece. Mai multă atenţie şi la raporturile cu colegii de la job. Fiţi mai atenţi şi cu sănătatea.

 

FECIOARA: Nu este o zi fastă pentru implicaţii de ordin financiar. Aşadar, ar fi recomandat să nu realizaţi tranzacţii sau achiziţii mai mari în acest moment. În dragoste, însă şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot releva unele probleme.

 

BALANŢA: Veţi prezenta o atitudine mai idealistă şi cam schimbătoare. Încercaţi să fiţi mai logici, mai realişti şi mai diplomaţi. Mai multă atenţie şi la unele probleme ce ţin de cămin ori de un părinte.

 

SCORPION: Vi se arată o stare emoţională mai tensionată şi cumva mai impulsivă. Încercaţi, pe cât posibil, să vă domoliţi aceste trăsături negative. În discurs evitaţi să fiţi acizi ori radicali cu cei din jur. Atenţie şi la călătorii.

 

SĂGETĂTOR: Se pot releva unele probleme şi amăgiri cauzate de unii prieteni. Nu puneţi la suflet aceste evenimente şi fiţi mai îndurători. În cele ce ţine de bani se pot arăta unele pierderi ori alte situaţii păguboase.

 

CAPRICORN: Puteţi avea parte de unele evenimente mai supărătoare în plan profesional. Încercaţi să treceţi mau ușor peste probleme, deoarece este vorba doar o zi mai puţin bună. Evitaţi să vă dezlănţuiţi în comportamente aspre sau chiar combative.

 

VĂRSĂTOR: Veţi prezenta o stare mentală şi emoţională cumva mai confuză. Amânaţi, dacă se poate, activităţile intelectuale pentru o altă zi. Mult mai multă atenţie şi cu sănătatea, dar şi la intrigile adversarilor oculţi.

 

PEŞTI: Încercaţi să fiţi mai prudenţi şi economi în plan financiar. O femeie apropiată vouă s-ar putea să aibă parte de unele probleme mai semnificative. Căutaţi să nu daţi curs vreunui conflict cu prietenii.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *