E scris în stele – luni, 27 decembrie 2021

Aspectul astrologic reprezentativ al zilei este înfăptuit de către sextilul lui Mercur de pe Capricorn cu Neptun de pe Pești. Această poziţionare astrologică ne va oferi: inspiraţie, clarviziune, intuitivitate, însă şi unele talente şi aptitudini care ţin de o fină şi sensibilă cunoaştere intelectuală şi raţională. Este un aspect celest ce ne îndrumă, într-un mod cu totul natural, spre cercetare spirituală, dar şi ocultă, precum şi spre sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă ori muncă creativă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi avea parte de unele negocieri legate de o îmbunătăţire în chestiuni ce ţin de profesie. Veţi dispune de o stare interioară mai sensibilă şi artistică, fiind şi mai binevoitori faţă de cei din jur.

 

TAUR: Aveţi o zi foarte prielnică pentru studiu, călătorii şi evaluări. Veţi dispune şi de o concentrare mentală superioară. Raporturile cu prietenii vă vor oferi o stare de bine, de linişte şi de tihnă.

 

GEMENI: S-ar putea să aveţi parte de unele tatonări legate de un împrumut, de o creditare, de un ajutor financiar sau chiar de o moștenire. În chestiuni ce ţin de carieră veţi dispune de noroc şi de şansă.

 

RAC: Este o zi fastă pentru negocieri, contracte şi înţelegeri. În plus, chiar şi în plan marital se arată o comunicare mai bună cu persoana dragă. Veţi fi şi mai spirituali şi mai dedaţi unei forme de cunoaştere superioare.

 

LEU: Starea generală de sănătate vă va oferi unele semne de îmbunare. Totodată, şi la locul de muncă veţi resimți o conlucrare mai activă cu colegii. Se arată şi un noroc mai deosebit când vine vorba de câştiguri financiare.

 

FECIOARA: Astrele indică că veţi fi mai populari şi destul de adaptabili. Veţi fi mai versaţi şi mai abili în chestiuni de ordin public. Raporturile cu cei din jur vor fi mai înţelegătoare şi de bun augur.

 

BALANŢA: Se prezintă o comunicare şi o înţelegere mai strânsă cu membrii familiei. Sunt avantajate şi planurile şi proiectele legate de cămin. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere semnificativă.

 

SCORPION: Vă veţi arăta foarte inteligenţi, comunicativi şi abili. Se mai prezintă și un bun noroc la călătorii şi examinări. Puteţi beneficia de şanse importante de reușită şi în chestiuni ce ţin de speculă.

 

SĂGETĂTOR: Cerul acestei zile vă arată cumva mai norocoşi în plan bănesc. Totodată, astrele vă relevă și mai talentați și capabili. Se mai evidenţiază şi o stare de armonie şi de bună conlucrare în familie.

 

CAPRICORN: Veţi fi foarte isteţi, vorbăreţi şi joviali, uimindu-i pe cei din jur cu perspicacitatea voastră. Astrele zilei vă mai arată și cumva de neîntrecuț când discutăm de adaptabilitatea la cerințele zilei.

 

VĂRSĂTOR: În această zi s-ar prea putea să aflaţi unele secrete interesante ori alte informaţii chiar foarte delicioase. În cele ce ţin de materialitate se arată un noroc chiar destul de bun la bani.

 

PEŞTI: Este o zi de bun augur pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni. Evenimentele sociale vă vor oferi o stare de veselie. Veţi fi şi mai spirituali, mai altruişti şi mai dedaţi unor scopuri care implică ajutorarea celor din jur.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi întotdeauna dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *