E scris în stele – luni, 3 mai 2021

Aspectul astrologic esenţial al zilei este înfăptuit de sextilul lui Venus din semnul Taurului cu planeta Neptun din zodia Peştilor. Această conjunctură astrală dăruieşte: afectivitate, inspiraţie, clarviziune şi idealism, însă şi talente şi aptitudini artistice ori literare. Este descris un aspect celest fast care potenţează, într-un mod firesc, cercetarea spirituală, dar şi cea ocultă, precum şi sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă ori estetism.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele zilei vă preconizează un succes destul de bun în plan financiar. S-ar putea să vă mai descoperiți și unele talente de ordin sensibil, artistic. Veți mai beneficia și de o intuiție splendidă.

 

TAUR: Vă veți arăta șarmanți, încântători și delicați, atrăgând cu facilitate interesul și admirația celor din jur. Legăturile cu prietenii vor fi marcate de o profundă afectivitate. Veți avea și o atitudine foarte idealistă în fața viitorului.

 

GEMENI: Altruismul, caritatea și omenia vă vor fi trăsături definitorii per ansamblul zilei. O femeie mai tânără vă va fi de mare ajutor într-un mod mai subtil. Veți releva o atitudine mai visătoare în plan profesional.

 

RAC: Puteți câștiga prietenia unei femei mai tinere, foarte frumoase și elegante. Raporturile generale cu amicii vă vor reliefa multe satisfacții. În această zi veți trăi și o experiență mai profundă în sens spiritual, mistic.

 

LEU: Se arată o zi cu spor sub raport social și profesional. Șefii vă vor reliefa o atitudine mai simpatică și înțelegătoare, protejându-vă interesele. Se poate prezenta și un minor risc de intoxicații, deci fiți ceva mai atenți.

 

FECIOARA: Puteți avea parte de unele vești pozitive, fericite de la mare distanță. La nivel de judecată veți prezenta o valență cumva mai umanistă. Veți mai manifesta și o tendință puternică de idealizare a persoanei de cuplu.

 

BALANŢA: Veți beneficia de o protecție împotriva marilor incidente sau accidente. Se mai arată și un ajutor material, financiar destul de semnificativ. În planul sănătății, astrele prezintă o remediere aproape miraculoasă.

 

SCORPION: Viața de cuplu vă va oferi motive de mari satisfacții pentru această zi. Totodată, și raporturile generale cu cei din jur vă vor reda unele sentimente calde. Puteți avea succes și când discutăm de speculații.

 

SĂGETĂTOR: Se relevă o îmbunare importantă în planul sănătății. Raporturile cu colegii de la locul de muncă vor reliefa o ipostază înțelegătoare și armonioasă. Vă veți apropia foarte consistent și față de membrii familiei.

 

CAPRICORN: Vi se arată o zi tandră și drăgăstoasă în plan romantic, afectiv. Totodată, veți fi foarte populari și bine văzuți, strălucind în ochii colectivității. În comunicare veți aborda un discurs cumva mai metaforic, simbolic.

 

VĂRSĂTOR: Aștrii zilei vă vor aduce un nivel înalt de satisfacție și împlinire în relațiile familiale. O femeie mai tânără din familie vă va fi de mare ajutor! Se mai relevă și o oportunitate interesantă de reușită financiară.

 

PEŞTI: Veți primi o veste foarte bună! Se mai arată că veți reliefa o atitudine diplomatică și mieroasă în comunicarea cu cei din jur. Astrele vă mai oferă și o atitudine idealistă și extraordinar de sensibilă per totalul zilei.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *