E scris în stele – luni, 6 februarie 2023

Expresia astrologică dominantă a zilei este descrisă de evenimentul de Lună Plină de pe axa semnelor Leu – Vărsător. Acest unghi celest ne vorbeşte de accese de: impulsivitate, aroganţă, egoism, extravaganţă, vanitate, snobism şi lipsă de măsură. Soluţia astrală a temperării deficienţelor zilei stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de: înţelepciune, integritate, corectitudine, bunăvoinţă şi pozitivism. Doar expresia acestor calităţi are, într-adevăr, potenţialul de a limita efectele adverse ale acestei opoziţii ce indică un ,,război în ceruri”, un conflict ce are urmări, chiar din plin, şi pe Pământ.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În dragoste vă veţi arăta chiar greu de mulţumit. Încercaţi să vă moderaţi şi fiţi mai recunoscători faţă de persoana de alături. Se mai pot ivi probleme cu copiii. Mai multă atenţie şi cu prietenii!

 

TAUR: Nu vă planificaţi sau asumaţi treburi casnice pentru această zi, deoarece deznodământul nu va fi unul încântător. Fiţi mai atenţi şi în profesie şi nu intraţi în discuţii mai aprinse cu şeful, pentru a nu regreta mai apoi.

 

GEMENI: Nu vă veţi putea concentra prea bine treburilor ce implică un efort mental şi comunicaţional susţinut. În concluzie, amânaţi astfel de chestiuni pentru o altă dată mai prielnică. Atenţie şi la călătorii şi examinări!

 

RAC: Din ceea ce prezintă astrele, nu prea vi se arată un spor tocmai satisfăcător la bani. Astfel, ar fi indicat să adoptaţi o atitudine financiară mai austeră şi chibzuită. Atenţie şi la unele mici incidente!

 

LEU: Vă veţi arăta mai duri şi mai încăpăţânaţi. Ar fi de dorit să reflectaţi mai mult şi să reliefaţi o atitudine mai flexibilă şi mai înţelegătoare cu cei din jur. Mai multă atenţie în cuplu şi în afaceri!

 

FECIOARA: Starea voastră de sănătate va cunoaşte o oarecare depreciere pentru această zi. Astfel, ar fi recomandat să vă menajaţi şi să vă ocrotiţi mai serios de aceste probleme. Fiţi ceva mai laborioşi şi productivi la job.

 

BALANŢA: Raporturile amicale se vor releva cumva mai instabile pentru această zi. Aşadar, dacă se arată dezamăgiri din partea prietenilor, fiţi mai concilianţi cu aceştia. Mai multă atenţie şi la evenimentele din viaţa amoroasă.

 

SCORPION: Se pot ivi unele evenimente turbulente în plan profesional. Astfel, fiţi ceva mai atenţi la locul de muncă. În plan familial se pot ivi unele neînţelegeri şi conflicte cu un membru cu autoritate al casei.

 

SĂGETĂTOR: Veţi prezenta o stare emoţională cumva mai stresată şi surmenată. Ar fi de bun augur să vă odihniţi şi să vă relaxaţi ceva mai mult. Fiţi mai atenţi la drum sau la discuţii în contradictoriu.

 

CAPRICORN: Vi se poate prezenta un risc minor de incidente ori accidente. Astfel, fiţi ceva mai prudenţi şi concentraţi. În plan financiar arătaţi-vă mai atenţi şi economi în cheltuieli, dar şi în investiţii.

 

VĂRSĂTOR: Nu lăsaţi să apară episoade divergente în viaţa voastră de cuplu! La cel mai mic semn de discordie căutaţi o soluţie amiabilă şi echilibrată. Fiţi mai atenţi şi în afaceri. Încercaţi, pe cât posibil, să vă temperaţi orgoliul!

 

PEŞTI: Se pot reliefa unele probleme de sănătate. Încercaţi, astfel, să vă menajaţi cât mai mult starea de sănătate. Evitaţi să vă însinguraţi sau să vă retrageţi de lume. Atenţie mai mare şi la duşmanii secreţi!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.