E scris în stele – luni, 7 martie 2022

Evenimentul astral reprezentativ al zilei este redat de către conjuncţia Lunii cu Uranus de pe semnul zodiacal al Taurului. Această poziţie celestă ne vorbește de: imprevizibilitate, imprudenţă şi dezinvoltură. Cuvintele cheie ale zilei sunt: inventivitate, originalitate, spontaneitate, inovativitate, însă şi excentricitate, asprime, inconsecvenţă şi vulnerabilitate. Este o zi specială, o zi a acelor persoane ce îşi urmează propria cale, drum ori simţire de la viaţă!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta mai nesatisfăcuţi de dimensiunea financiară a zilei. Ar fi bine dacă aţi fi mai precauţi şi mai economi în toate chestiunile ce ţin de bani. Nu este o zi prielnică pentru a vă dovedi abilitatea executivă.

 

TAUR: Veţi dispune de o stare cumva mai pesimistă, posacă şi melancolică. Încercaţi, ca prin gândire constructivă şi un pic de iniţiativă, să vă energizaţi şi să vă clădiţi o atitudine constructivă.

 

GEMENI: Mai multă atenţie cu sănătatea, deoarece astrele vă pot prilejui unele potenţiale dificultăţi. Duşmanii secreţi vor încerca să urzească planuri care să va aducă căderea. Mare atenţie, în special, la femei şirete.

 

RAC: Planurile şi aspiraţiile voastre de viitor pot cunoaşte o întârziere semnificativă şi severă. Prietenii vă pot dezamăgi, însă încercaţi să le mai oferiţi o şansă. Fiţi mai încrezători de la viaţă!

 

LEU: Evenimentele zilei vă vor reda o turnură cumva nefavorabilă în plan profesional. Ar fi indicat să nu încercaţi să acţionaţi, încă, pentru depăşirea acestui blocaj, ci să aşteptaţi un moment cumva mai calm.

 

FECIOARA: Astrele relevă o zi mai ceva mai nefastă pentru studiu şi evaluări. Aşadar, concentraţi-vă atenţia cât mai minuţios asupra sarcinilor propuse! Vă pot parveni şi unele veşti mai puţin încurajatoare.

 

BALANŢA: Încercaţi să vă construiţi, prin gândire pozitivă, o stare lăuntrică mai optimistă. Se pot releva şi unele dificultăţi de ordin financiar. Există şi un minor de risc de incidente, deci fiţi ceva mai prevăzători.

 

SCORPION: În viaţa de cuplu se pot ivi unele episoade mai reci din punct de vedere afectiv. Este recomandabil să căutaţi, ca prin mai multă iubire şi tandreţe, să moderaţi orice situaţie tensionată. Atenţie şi în afaceri.

 

SĂGETĂTOR: Ar fi indicat să vă menajaţi cu mai multă conştiinciozitate starea generală de sănătate, deoarece se pot releva unele potenţiale afecţiuni. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele evenimente mai puţin îmbucurătoare.

 

CAPRICORN: În dragoste vă puteţi lovi de unele circumstanţe destul de dezamăgitoare. Totuşi, încercaţi să nu puneţi la suflet aceste evenimente şi treceţi cu raţiune mai departe. Atenţie şi cu copiii.

 

VĂRSĂTOR: Nu este o zi indicată pentru a vă ocupa de chestiuni domestice. Lăsaţi treburile casei pentru o altă zi! Totodată, şi în planul familiei, mai ales în legătură cu o persoană de gen feminin, se pot prezenta unele dezamăgiri.

 

PEŞTI: În plan mental şi relaţional vă veţi arăta mai interiorizaţi şi mai închistaţi. Încercaţi să dovediţi o atitudine mentală şi comunicaţională mai deschisă şi pozitivă. Nu este o zi fastă pentru studiu şi călătorii.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *