E scris în stele – luni, 8 iulie 2024

Evenimentul celest principal al zilei este dăruit de conjuncţia Lunii cu planeta Mercur de pe zodia Leului. Energia acestui marcaj astrologic este una avantajoasă, sporind cu excelenţă toate trăsăturile ce ţin de: vivacitate, isteţime, inspiraţie, francheţe şi intuiţie. Această poziţionare astrală ne va oferi o doză mai înaltă de lejeritate şi de naturaleţe în exprimarea afectelor, dar şi o elocvenţă superioară în discursul intelectual. Astfel, vom obţine o sensibilizare a raţiunii şi o judecată a emoţiilor.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi comunica mult mai facil, natural şi sincer cu persoana iubită. Este un moment destul de bun şi pentru afaceri sau alte chestiuni ce presupun acorduri şi negocieri. Este, per general, o zi cu noroc!

 

TAUR: Veţi avea parte de mai multă energie şi de spor la locul de muncă. Conlucrarea cu colegii se va realiza într-un mod plăcut. Este o zi benefică şi pentru sănătate, putând resimţi o remediere substanțială a acesteia.

 

GEMENI: Este o zi minunată pentru a vă exprima, într-un mod cât mai clar, dar şi romantic, dragostea şi ataşamentul pentru persoana dragă. Puteţi afla şi unele detalii frumoase despre persoana iubită sau despre copii.

 

RAC: Beneficiaţi de un moment astral oportun pentru a realiza modificări şi îmbunătăţiri ce ţin de cămin. Relaţionarea cu membrii familiei, în special cu părinţii, va fi bazată pe respect, înţelegere şi ajutor reciproc.

 

LEU: Veţi dispune de o stare de spirit cumva mai schimbătoare. Astrele arată că îi veţi uimi pe cei din jur cu ideile voastre creative şi originale. Este o zi destul de benefică și pentru călătorii şi studiu.

 

FECIOARA: Astrele reflectă o zi favorabilă câştigurilor şi discuţiilor pe teme financiare. Veţi da dovadă de mai mult spirit comercial şi de o atitudine mai persuasivă… Totul e sa vă menţineţi concentrarea intelectuală!

 

BALANŢA: Imaginaţia, creativitatea şi abilitatea relaţională vor fi atuurile voastre pentru această zi. Îi veţi impresiona şi fermeca pe cei din jur cu ajutorul intelectului vostru ascuţit şi al discursului elocvent.

 

SCORPION: Este o zi indicată pentru odihnă, dar şi pentru alte activităţi ce ţin de recreere şi relaxare. În această zi veţi dispune şi de o energie potrivită pentru chestiuni ce ţin de învăţare. S-ar putea să și aflaţi un secret foarte interesant!

 

SĂGETĂTOR: Este un moment foarte prielnic pentru activităţi şi acţiuni sociale. O întâlnire cu prietenii sau un alt eveniment social vă poate conferi o stare de mare bucurie ori doar de satisfacţie. Vă puteţi contura şi noi aspiraţii.

 

CAPRICORN: În această zi vă pot parveni unele informaţii şi veşti profesionale de bun augur. La locul de muncă veţi fi implicaţi în realizarea mai multor sarcini în paralel, însă veţi face faţă, cu brio chiar, atribuţiilor.

 

VĂRSĂTOR: Din ceea ce ne spun astrele este un moment foarte favorabil pentru călătorii, dar şi pentru chestiuni ce implică studiu sau testări, dispunând, dealtfel, de o acuitate mentală şi comunicaţională fără cusur!

 

PEŞTI: În această zi astrele vă îndrumă la contemplarea unor soluţii inteligente pentru rezolvarea problemelor voastre materiale. S-ar prea putea să aveţi și succes în aceasta! Este o zi bună şi pentru a vă corecta din defectele firii.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *