E scris în stele – marți, 1 decembrie 2020

Aspectul astrologic esențial al zilei este dăruit de sextilul lui Mercur din Scorpion cu Saturn din Capricorn. Acest unghi celest indică un moment fast care ne va oferi o energie dinamică şi constructivă, folositoare în a ne atinge multe dintre obiectivele scontate pentru această zi. Poziţionarea planetară evocată ne sporeşte toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Este şi o zi potrivită astral pentru a ne dedica unor sarcini ce necesită mai multă concentrare, meticulozitate şi migală, dar şi a unor activităţi ce ţin exersarea constantă a atenţiei şi a răbdării.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi foarte rodnică pentru studiu şi testări. Totodată, se mai arată şi unele indicii propice pentru călătorii şi chestiuni ce implică străinii ori străinătatea. Prietenii, la nevoie, vă vor oferi un suport substanţial.

 

TAUR: Astrele vă indică mai tari şi mai fermi ca şi caracter. Se pot releva şi unele oportunităţi de căștig în plan financiar. În carieră vi se pot pregăti anumite circumstanţe minunate de evoluţie profesională.

 

GEMENI: Este o zi cu spor în activităţi ce ţin de afaceri, înţelegeri şi interese de ordin legal. Totodată, şi în chestiuni private, ce ţin de dragoste, evenimentele vă sunt avantajoase. Vă pot parveni şi unele veşti fericite.

 

RAC: Veţi fi mult mai preţuiţi şi mai onoraţi la locul de muncă. Veţi munci cu drag, cu spor şi cu satisfacţie interioară. Starea generală de sănătate vi se va mai ameliora şi se vor prezenta şi unele ocazii deosebite de câştig bănesc.

 

LEU: Este o zi splendidă pentru distracţii şi alte activităţi ce vă oferă plăcere şi motivaţie. În dragoste veţi avea parte de evenimente calde şi intense alături de persoana dragă. Veţi fi şi mai mândri de copii.

 

FECIOARA: Vă puteţi dedica cu încredere unor activităţi de ordin casnic. Viaţa familială vă va reda unele satisfacţii deosebite în această zi. Veţi munci mai inteligent şi cu spor. Se văd şi împrejurări mai bune legate de sănătate.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta extrem de isteţi şi de capabili în discurs. Toate chestiunile ce ţin de învăţare, testări ori călătorii vă vor fi de bun augur. În viaţa sentimentală veţi avea parte de afecţiune şi de iubire.

 

SCORPION: Este o zi cu un foarte bun succes în plan financiar. Vă puteţi pune în practică şi unele talente şi abilităţi speciale. Se mai prezintă şi unele evenimente frumoase în planul domestic.

 

SĂGETĂTOR: Veţi fi mai încrezători în sine, strălucitori, radianţi şi populari. Toată lumea va dori să fie în preajma voastră! Vă veţi arăta şi extrem de inteligenţi şi înţelepţi, precum şi foarte elocvenţi în comunicare.

 

CAPRICORN: Veţi reliefa o atitudine cam singuratică, însă cu folos pentru planurile şi acţiunile voastre mai discrete. Este o zi indicată pentru odihnă şi regenerare emoţională. Se arăta un amplu belşug în chestiuni de ordin material.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi minunată pentru întâlniri şi activităţi legate de prieteni ori de alte aspecte sociale. Aşadar, este un moment foarte bun pentru distracţie şi recreere. Vă veţi arăta mai calzi şi altruişti în relaţia cu cei din jur.

 

PEŞTI: În plan profesional veţi avea parte de succes, de stimă şi de recunoaştere publică a meritelor. Se poate arăta chiar şi o promovare. Divinitatea vă va ocroti şi vă va feri de marile rele.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.