E scris în stele – marți, 11 ianuarie 2022

Aspectul astrologic dominant al zilei este înfăptuit de sextilul Soarelui de pe Capricorn cu planeta Neptun de pe Pești. Această conjunctură astrală dăruieşte: intuitivitate, inspiraţie, clarviziune şi idealism, însă şi vitalitate, solaritate şi încredere de sine. Este un aspect celest ce potenţează, într-un mod firesc, cercetarea spirituală, dar şi cea ocultă, precum şi sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă ori estetism. În această zi vom resimţi, mai pregnant, comuniunea cu Divinitatea, precum şi existenţa unui plan superior, olimpian, aflat dincolo de orizontul mărunt al intereselor triviale.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi s-ar prea putea să beneficiaţi de o doză mai înaltă de notorietate, şi poate chiar şi de popularitate. Totodată, în această zi puteți întâmpina şi unele posturi destul de stranii.

 

TAUR: Veţi fi mult mai spirituali şi veţi avea parte şi de o măsură mai bună de noroc în chestiuni ce ţin de călătorii, învăţătură, dar şi înțelegere interpersonală. Se arată şi unele evenimente şi activităţi mai curioase alături de prieteni.

 

GEMENI: Veţi dispune de o stare interioară cumva mai volatilă, eterică și sensibilă. În plan profesional se pot ivi unele ocazii deosebite, speciale de ascensiune pe scara profesională.

 

RAC: Pentru această zi se întrevede în viaţa sentimentală o implicare mai tandră şi mai altruistă faţă de persoana dragă. Mai poate apărea şi o călătorie neprevăzută sau o veste mai stranie.

 

LEU: Starea generală de sănătate va cunoaşte o doză de ameliorare. La locul de muncă veţi fi mai distraşi şi mai puţin concentraţi asupra sarcinilor de serviciu. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori incidente ciudate.

 

FECIOARA: Veţi fi mai romantici, sensibili şi amorezaţi. Raporturile sentimentale vor cunoaşte, pentru această zi, o direcţie mai fericită. În afaceri se observă unele circumstanțe inedite.

 

BALANŢA: Astrele vă pregătesc o zi mai liniştită în familie. Vă mai puteţi dedica şi amenajării unui colţişor de suflet al casei. La locul de muncă veţi lucra ceva mai lent, dar veţi propune și unele idei interesante colegilor.

 

SCORPION: Veţi dispune de o doză superioară de vitalitate, fiind, totodată, și mai obiectivi în judecată. Este și un moment foarte prielnic pentru a oferi teme interesante în relaţia cu persoana dragă.

 

SĂGETĂTOR: Vi se pot prezenta unele oportunităţi financiare destul de bunicele. Aşadar, fiţi cu un ochi întredeschis la şanse de ordin material. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

 

CAPRICORN: Vă veţi arăta mai solari, mai vivace şi mai deschiși. Aşadar, este o zi de bun augur pentru a încerca rezolvarea unor treburi presante! Veţi fi şi foarte spirituali în gândire.

 

VĂRSĂTOR: Astrele vă indică cumva mai emoţionali şi mai afectivi în această zi. În plan lăuntric veţi fi mult mai receptivi la energiile ,,lumii nevăzute”. În cele ce ţin de bani, fiţi pe fază la unele oportunităţi bunicele de câştig.

 

PEŞTI: Raporturile cu prietenii vor fi mult mai loiale şi mai sincere. Totodată, puteţi dobândi şi un ideal mai abstract de viaţă. Veţi mai dispune şi de o intuiţie grozavă şi de o empatie pe măsură!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi întotdeauna dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *