E scris în stele – marți, 13 iulie 2021

Evenimentul astrologic principal al zilei este oferit de conjuncţia lui Venus cu Marte de pe semnul zodiacal al Leului. Este vorba de un marcaj astrologic seducător ce ne aduce o doză bună de: vivacitate, afectivitate, romantism, senzualitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Această ipostază planetară ne va amplifica cu tărie toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe şi estetică. Astfel, se rezumă o frumoasă zi a împlinirilor şi a fericirii în viaţa de cuplu.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi minunată pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mai îndrăgiţi de către cei din jur.

 

TAUR: Astrele indică o zi fastă pentru demararea unor proiecte estetice ce ţin de cămin, de ambianţa mediului familial. Veţi avea parte de o relaționare şi de o înţelegere mult mai bună cu membrii familiei.

 

GEMENI: Se arată că veţi reliefa o gândire cumva mai sensibilă şi artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur prin calitatea voastră intelectuală.

 

RAC: Se prezintă o zi cu spor şi cu noroc la bani. Aşadar, ,,vânaţi” cu abilitate oportunităţile din planul financiar! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

 

LEU: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar de alții dintre ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

 

FECIOARA: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi avea parte şi de ipostaze mai bune legate de starea de sănătate. Se poate arăta şi o aventură sentimentală.

 

BALANŢA: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi ce implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire socială, acceptaţi fără nici cea mai mică urmă de îndoială. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

 

SCORPION: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de către persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

 

SĂGETĂTOR: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte activități ce presupun o formă de explorare. Deci, dacă primiţi vreo invitaţie la vreun drum, acceptaţi deci fără nici o tăgadă! Se arată şi succes la studiu şi examinări.

 

CAPRICORN: Veţi avea parte de o stare lăuntrică şi sentimentală mai dedată intereselor de ordin amoros. Aşadar, se arată o zi chiar frumoasă în iubire! Se mai prezintă şi un bun succes la bani şi o protecţie contra marilor incidente.

 

VĂRSĂTOR: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală! Vă puteţi clădi o relaţia mai solidă şi de succes cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor şi de bun augur.

 

PEŞTI: Astrele indică unele evenimente chiar pozitive legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de o optimă colaborare și cooperare cu colegii.

 

Să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *