E scris în stele – marți, 14 iulie 2020

Aspectul astral dominat al zilei este exprimat de opoziţia Soarelui din semnul zodiacal al Racului cu planeta Jupiter, în retrogradare, din zodia Capricornului. Astrele indică o zi cu influenţe şi predispoziţii celeste mai puţin prietenoase, aşadar, pentru a minimaliza riscul unor eventuale situaţii cam neplăcute, ar fi indicat să fiţi cât mai temperaţi, atât în comportament, cât şi în atitudine. Acest aspect astrologic predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere, indecizie, necinste şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor situaţii agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală, în noi înşine, a unor virtuţi şi trăsături care ţin de: loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate. Aceste calităţi, cultivate permanent, cu grijă şi respect, în viaţa de zi cu zi, au capacitatea de a acţiona aidoma unui scut împotriva combinaţiilor astrale mai dificile, dar şi, chiar mai important, de a ne echipa cu acea însufleţire curată necesară depăşirii cumpenelor şi impasurilor spirituale.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Şefii pot avea o atitudine mai puţin favorabilă faţă de voi. Căutaţi, cu sârguinţă, să vă dovediţi valoarea profesională în faţa acestora. Se pot arăta şi unele probleme domestice sau familiale, însă depăşibile.

 

TAUR: Astrele indică că veţi avea o atitudine ceva mai sentimentală, idealistă şi impresionabilă. Căutaţi să vă echilibraţi şi nu pierdeţi din vedere orientarea pragmatică a zilei. Vă pot parveni şi unele veşti ceva mai puţin bune.

 

GEMENI: Puteţi resimţi unele neajunsuri băneşti sau alte limitări de ordin financiar. Nu este o zi bună pentru tranzacţii financiare şi evitaţi, cu orice preţ, să împrumutaţi sau să vă împrumutaţi. Atenţie şi la unele mici incidente.

 

RAC: Veţi fi mai visători şi idealişti, dar, şi mai schimbători. Este o zi indicată pentru a vă dedica unor chestiuni ce vă oferă plăcere şi satisfacţie. Nu este, sub nici o formă, o zi favorabilă pentru afaceri, întâlniri şi discuţii pragmatice.

 

LEU: Se arată o zi cumva mai agasantă şi obositoare, însă, cu puţin noroc şi mai multă diplomaţie, veţi depăşi mai oricare impediment cotidian. La locul de muncă încercaţi să fiţi mai practici şi responsabili. Atenţie şi în relaţia cu colegii.

 

FECIOARA: Puteţi întâmpina unele divergenţe trecătoare în relaţia cu prietenii. Planurile şi aspiraţiile voastre vor cunoaşte anumite întârzieri. În dragoste este necesar să dovediţi o atitudine mai caldă şi mai altruistă faţă de persoana iubită.

 

BALANŢA: Se arată unele complicaţii legate de carieră. Este doar un moment nefast, aşadar, nu puneţi la suflet aceste dificultăţi. Nu este un moment oportun pentru a face modificări în cămin sau o schimbare majoră în relaţiile familiale.

 

SCORPION: Dacă aveţi programat astăzi un vreun test, fiţi ceva mai silitori şi mai atenţi. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii şi discuţii cu persoane de la mare depărtare. Fiţi cât mai sinceri în discurs şi evitaţi orice exces în relaţia cu cei din jur.

 

SĂGETĂTOR: Încercaţi să depăşiţi orice stare de spirit mai schimbătoare. Concentraţi-vă eforturile şi oferiţi un randament cât mai bun pe parcursul zilei. Evitaţi orice cheltuială excesivă, pentru a nu realiza o afacere nerentabilă.

 

CAPRICORN: Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte un pas înapoi. Aşadar, este absolut necesar să căutaţi o conciliere sentimentală. Nu este o zi indicată pentru afaceri şi alte chestiuni ce ţin de negocieri. Domoliţi-vă latura egocentristă a personalităţii.

 

VĂRSĂTOR: Astrele nu arată un spor prea bun la locul de muncă. Încercaţi, cum puteţi voi mai bine, să vă achitaţi onorabil de aceste sarcini lucrative. Puteţi întâmpina  unele ghinioane nemeritate, precum şi unele probleme mărunte de sănătate.

 

PEŞTI: Ar fi recomandat să oferiţi cât mai multă afecţiune şi tandreţe persoanei dragi. Fiţi ceva mai îngăduitori în relaţia cu membrii mai tineri ai familiei. Nu este o zi cu noroc pentru a obţine beneficii, de orice fel, de pe urma prietenilor.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *