E scris în stele – marți, 14 mai 2024

Unghiul astral central al zilei este realizat de către sextilul lui Venus de pe Taur cu Saturn de pe Pești. Poziţia planetară evocată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi ne va oferi oportunitatea unor succese impresionante ce ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se poate ivi o oportunitate minunată de reuşită financiară. Vă mai puteți și cultiva cu succes unele talente de ordin artistic sau doar sensibil. Starea voastră generală de sănătate va face paşi încurajatori înspre remediere.

 

TAUR: Bucuria, popularitatea, vitalitatea şi succesul vă vor încununa ziua. Veţi afişa o atitudine delicată şi înțelegătoare în discursul acestei zile. Se mai prezintă şi şansa aducerii în plan concret a unui deziderat mai vechi.

 

GEMENI: Astrele vă propun o mai fină analiză de sine, fiind preconizată o zi utilă pentru introspecţie. Planul social al zilei vă indică ca având parte de o izbândă pur şi simplu admirabilă.

 

RAC: Este o zi benefică pentru evenimente publice. Vă puteţi baza pe susţinerea certă a unei prietene bune. Este o zi fastă şi pentru colaborări serioase cu persoanele aflate la mare depărtare.

 

LEU: Aveţi parte de un moment splendid în ipostaza carierei şi a reuşitei sociale, putându-se anunţa chiar şi o promovare. Puteţi beneficia şi de un împrumut, o creditare sau de un alt tip de aranjament financiar.

 

FECIOARA: Vă pot parveni unele veşti încântătoare de la mare distanţă. Totodată, este chiar favorabilă şi pentru călătorii. Raporturile de afaceri şi cele ce ţin de contracte se vor dovedi serioase şi stabile.

 

BALANŢA: Vi se poate ivi o reuşită superbă în plan financiar. Veţi manifesta şi trări emoţionale mult mai intense şi creative. La locul de muncă prin competenţa voastră îi va impresiona forte pe colegi.

 

SCORPION: Astrele vă relevă o zi fructuoasă pentru contracte şi alte înţelegeri. Totodată, în cele ce ţin de cuplu se vor arăta satisfacţii deosebite. Raporturile sentimentale vor cunoaşte o ancorare, un angajament serios.

 

SĂGETĂTOR: La locul de muncă veţi reliefa o natură simpatică și armonioasă. Se mai relevă şi progrese semnificative în privinţa sănătăţii! Este un moment potrivit pentru a vă consolida relaţia cu o persoană mai în vârstă din familie.

 

CAPRICORN: Veţi avea parte de o zi numai bună pentru distracţie şi recreere. Se mai arată şi trăiri sublime în viaţa sentimentală. Este o zi prielnică şi pentru evaluări şi alte activităţi asemănătoare.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi nemaipomenită pentru a dispune de unele reamenajări legate de  casă. Familia vă va oferi o deosebită satisfacţie per ansamblul acestei zile. Se mai poate prezenta şi o reuşită financiară.

 

PEŞTI: Aveţi parte de o grozavă susţinere astrală în plan intelectual şi comunicaţional. Veţi avea succes şi când discutăm de călătorii. Seriozitatea, discreţia, responsabilitatea şi pragmatismul vă vor însoţi pe parcursul zilei.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi întotdeauna dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *