E scris în stele – marți, 17 noiembrie 2020

Aspectul celest reprezentativ al zilei este înfăptuit de opoziţia lui Mercur din Scorpion cu Uranus, în retrogradare, din Taur. Acest indicator astrologic ne poate aduce: imoralitate, excentricitate, insensibilitate, iraţionalitate, indolenţă, precum şi alte circumstanţe vătămătoare. Este o zi în care trebuie să ne cultivăm gânduri şi atitudini cât mai rezonabile şi receptive faţă de interlocutori, spre a nu oferi ocazia desfăşurării necontrolate a acestui tumultuos eveniment astral.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de exces şi să fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin material, financiar. Există un oarecare risc de incidente, deci păziţi-vă mai bine!

 

TAUR: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări, precum şi de alte situaţii nefaste, cauzate de persoana de alături. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai atenţi.

 

GEMENI: La locul de muncă veţi întâmpina unele evenimente ceva mai dificil de gestionat. Toate aceste probleme par a avea o cauză subiectivă, nu una raţională. Atenţie la modul de conlucrare cu colegii!

 

RAC: În viaţa de cuplu pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată şi diplomată. Încercaţi să vedeţi situaţia, mai clar, şi din unghiul persoanei de alături.

 

LEU: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive cu putere vor încerca să vă compromită.

 

FECIOARA: Astrele indică o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări sau de călătorii. Fiţi mai diplomaţi în discurs!

 

BALANŢA: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

 

SCORPION: Încercaţi să căutaţi un echilibru, o armonie în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă a vieţii. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai radicală a persoanei dragi.

 

SĂGETĂTOR: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare. O persoană rea de gură va încerca să vă discrediteze în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

 

CAPRICORN: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unuia sau a mai multor prieteni. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe. Se pot revela şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

VĂRSĂTOR: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative în mediul profesional. Se poate arăta un conflict subiectiv cu şefii sau o pierdere a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele probleme familiale.

 

PEŞTI: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum lung, amânaţi-l sau încercaţi măcar să fiţi ceva mai atenţi la drum. Vă pot parveni şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *