E scris în stele – marți, 25 iunie 2024

Unghiul celest principal al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Vărsător cu planeta Marte de pe Taur. Această combinaţie astrală ne aduce o energie celestă destul de tensionată care ne poate zădărnici, într-o anumită măsură, capacitatea de a răspunde cu succes la provocările zilei. Această aspectare astrologică turbulentă ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se pot releva unele probleme şi amăgiri cauzate de niște prieteni. Nu puneţi la suflet aceste evenimente mai neplăcute şi fiţi mai îndurători. În cele ce ţin de bani se pot arăta unele pierderi ori alte situaţii păguboase.

 

TAUR: Puteţi avea parte de unele evenimente mai supărătoare în plan profesional. Încercaţi să treceţi peste, deoarece este vorba doar o zi mai puţin bună. Evitaţi să vă dezlănţuiţi în comportamente impulsive sau chiar combative.

 

GEMENI: Veţi prezenta o stare mentală cumva mai confuză. Amânaţi, dacă se poate, activităţile intelectuale pentru o altă zi. Mult mai multă atenţie şi cu sănătatea, dar şi la intrigile adversarilor oculţi.

 

RAC: Încercaţi să fiţi mai prudenţi şi economi în plan financiar. O femeie apropiată vouă s-ar putea să aibă parte de unele probleme mai semnificative. Căutaţi să nu daţi curs vreunui conflict cu prietenii.

 

LEU: În această zi persoana de alături se va arăta cumva mai schimbătoare şi ceva mai puţin demnă de încrederea pe care i-o conferiţi. Atenţie şi la afaceri. Fiţi mai calculaţi şi rezervaţi în plan profesional!

 

FECIOARA: Menajaţi-vă, cu mai mult interes, starea generală de sănătate. Totodată, la locul de muncă încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor zilei. Nu este o zi bună pentru drumuri, studiu şi testări.

 

BALANŢA: Fiţi mai tandri şi afectuoşi cu persoana iubită. Nu vă fie teamă în a vă reliefa latura sensibilă a firii. Atenţie și cu banii, dar şi la unele potenţiale evenimente gen incidente sau accidente.

 

SCORPION: Raporturile cu familia se pot arăta mai volatile în această zi. Încercaţi să vă construiţi o relaţia mai armonioasă cu cei de acasă. În cuplu dacă apare vreun iz de ceartă, nu ambalaţi situaţia! Atenţie şi la probleme legale.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai emoţionali şi ceva mai impulsivi în judecată. Căutaţi, pe cât posibil, să cugetaţi orice decizie la rece. Mai multă grijă şi la raporturile cu colegii de la job. Fiţi mai atenţi şi cu sănătatea.

 

CAPRICORN: Nu este o zi fastă pentru implicaţii de ordin financiar. Aşadar, ar fi recomandat să nu realizaţi tranzacţii sau achiziţii mai mari în acest moment. În dragoste, însă şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot releva unele probleme.

 

VĂRSĂTOR: Veţi prezenta o atitudine mai idealistă şi mai schimbătoare în această zi. Încercaţi să fiţi mai logici, mai realişti şi mai diplomaţi. Mai multă atenţie şi la unele probleme ce ţin de cămin ori de un părinte.

 

PEŞTI: Vi se arată o stare emoţională mai tensionată şi cumva mai impulsivă. Încercaţi, pe cât posibil, să vă domoliţi aceste trăsături negative. În discurs evitaţi să fiţi acizi ori radicali cu cei din jur. Atenţie şi la călătorii!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *