E scris în stele – marți, 27 aprilie 2021

Unghiul astral marcant al zilei este descris de trigonul Lunii din Scorpion cu planeta Marte din semnul Racului. Această configuraţie este foarte fericită, aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii care relevă: prosperitate, curaj, vitalitate, succes, fericire şi înţelegere. Astrele indică şi un moment foarte favorabil pentru a aduce ori a împlini o apropiere mai tandră şi mai receptivă faţă de nevoile şi năzuinţele afective ale persoanei iubite.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi destul de bună în plan afectiv. Puteţi obţine şi un mic succes la bani. În relaţia cu membrii familiei, evenimentele astrale ale zilei vă vor oferi chiar o bună conlucrare pragmatică.

 

TAUR: Astrele vă indică o zi cu tandreţe, afecţiune şi înţelegere în viaţa sentimentală. Veţi avea succes  în negocieri, precum şi în afaceri. Se mai arată că veţi dispune şi de o doză forte de concentrare mentală.

 

GEMENI: Veţi obţine unele indicii mai favorabile legate de starea generală de sănătate. La locul de muncă totul va decurge în ordine. Puteţi realiza şi unele venituri frumoase în plan financiar.

 

RAC: Se arată o zi cu şansă şi satisfacţii în viaţa amoroasă. Este o zi favorabilă pentru acele doamne care îşi propun să ofere lumii un copil. Vă veţi manifesta mai viteji, determinaţi şi cu mai multă încredere de sine.

 

LEU: Este o zi fastă pentru a vă apropia mai mult, în plan afectiv, de membrii familiei. Amenajările ce ţin de cămin vă vor fi de un real succes. Aveţi parte de o zi benefică şi pentru regenerarea emoţională.

 

FECIOARA: Veţi reliefa o stare de spirit ceva mai plăcută şi vă veţi adapta relativ rapid la orice circumstanţă. Este o zi foarte fastă pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni, câştigând, de altfel, respectul acestora.

 

BALANŢA: Aveţi parte de aspectări astrale cu spor în chestiuni ce ţin de bani. Totodată, şi în planul carierei indiciile celeste vă sunt susţinute, reliefându-se o bună reușită profesională.

 

SCORPION: Vă veţi arăta mai sensibili, idealişti, visători şi romantici. Aveţi parte şi de ipostaze astrologice minunate pentru studiu şi evaluări, putând repurta un veritabil succes. Se arată că veţi primi şi ceva veşti fericite.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi prielnică pentru a vă amplifica bunele energii de ordin emoţional, lăuntric. Veţi surprinde emoţii pozitive şi veţi obţine şi un succes clar în chestiuni de ordin material.

 

CAPRICORN: Dacă plănuiţi unele evenimente sociale, eventual alături de prieteni, acestea vor prezenta succesul scontat. Se mai arată şi o zi fantastică în cuplu, în amor, precum şi în treburi ce ţin de afaceri sau de tranzacţionări.

 

VĂRSĂTOR: Se arată o zi cu întâmplări şi reuşite de bun augur în plan profesional. Veţi obţine respectul şi încrederea superiorilor ierarhici. În legătură cu sănătatea, indiciile par a vă fi ceva mai mai prielnice.

 

PEŞTI: Aveţi parte de o zi fabuloasă pentru studiu şi alte chestiuni ce implică concentrarea intelectuală. Este o zi fastă pentru călătorii şi evoluţie spirituală. În amor, dar şi la distracţii, se arată trăiri voioase.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *