E scris în stele – marți, 27 februarie 2024

Unghiul astral determinant al zilei este redat de cuadratura lui Marte de pe Vărsător cu Jupiter de pe Taur. Astrele indică o zi cu influenţe şi predispoziţii planetare mai puţin amicale, aşadar, pentru a minimaliza riscul unor eventuale situaţii cam neplăcute, ar fi indicat să fiţi cât mai temperaţi și cugetați. Acest aspect astrologic mai dur predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere, indecizie, necinste, ipocrizie, duritate şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor situaţii agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală, în noi înşine, a unor virtuţi şi trăsături ce ţin de: francheţe, loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se poate reliefa o ceartă cu un amic mai tânăr! Astrele vă relevă și unele cheltuieli cumva mai importante! Puteți prezenta și unele carențe de competență!

 

TAUR: Din nefericire, vi se preconizează o tendință de conflict cu șefii, cu superiorii ierarhici! Vă puteți arăta și cumva mai vulcanici, egoiști și neserioși!

 

GEMENI: Nu aveți, sub nici o formă, o zi fastă pentru drumuri lungi! Puteți primi și o veste cam rea despre sau de la un bărbat mai tânăr. Fiți mult mai atenți și cu sănătatea!

 

RAC: Din păcate, vi se relevă un risc chiar înalt de accidente, deci fiți mult mai prudenți! Aveți grijă și cu datoriile! Un prieten mai important vă poate dezamăgi puternic!

 

LEU: Aveți o zi cumva mai turbulentă și conflictuală în viața de cuplu! Nu este o zi cu noroc nici pentru afaceri, negocieri și treburi de ordin legal! Nu luați mari decizii de ordin profesional!

 

FECIOARA: Vi se poate reliefa un conflict cu un coleg mai tânăr de la job! Fiți ceva mai grijulii și cu sănătatea! Astrele vă relevă și cumva mai puțin etici și corecți, fiind necesar să căutați să vă mai corectați tarele, defectele!

 

BALANŢA: Vă puteți aștepta la unele întâmplări mai dure în viața sentimentală! Totodată, aveți grijă și în relația cu copiii! Temperați-vă orgoliul și fiți ceva mai ponderați și rezonabili!

 

SCORPION: Vi se poate releva o ceartă în familie! Totodată, se mai poate arăta și o stricăciune legate de casă în general! Fiți mai fideli și cinstiți în raport cu persoana de cuplu!

 

SĂGETĂTOR: Evitați să fiți mult prea aspri și incisivi în comunicare, în discurs! Vi se mai pot releva și unele probleme de sănătate chiar serioase!

 

CAPRICORN: Vă puteți aștepta la unele potențiale pagube în plan financiar! În dragoste puteți avea un comportament extrem de hedonist și dedat patimilor!

 

VĂRSĂTOR: Aștrii zilei vă prezintă cumva mai impulsivi, irascibili și combativi, fiind necesar să vă mai echilibrați afectiv! Încercați să fiți mai înțelepți și moderați în relația cu familia, și mai ales cu părinții!

 

PEŞTI: Din nefericire, puteți atrage dușmănia unui bărbat mai tânăr! Atenție și cu sănătatea, mai ales când discutăm de afecțiuni cronice! Fiți ceva mai sinceri și mai cizelați în discuțiile cu anturajul!

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *