E scris în stele – marți, 6 iunie 2023

Aspectul astral principal al zilei este redat de opoziţia lui Venus de pe Leu cu Pluto, aflat în mișcare aparent retrogradă, de pe Vărsător. Această configuraţie astrologică este una destul de nefastă, putând aduce dificultăţi în zona relaţională şi în cea afectivă. Aşadar, acest indicator astrologic ne vorbește de: imoralitate, asprime, insensibilitate, furie și indolenţă. Cele mai predispuse persoane către influenţa vicioasă a acestui aspect astral sunt femeile, îndeosebi adolescentele și alte femei mai tinere.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte: 

 

BERBEC: În viaţa romantică pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată şi nu puneţi conflictelor ,,paie pe foc”. Încercaţi să vedeţi situaţia, mai clar, şi din unghiul persoanei dragi.

 

TAUR: Vi se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive şi cu putere vor încerca să vă ,,pună beţe-n roate”.

 

GEMENI: Astrele indică o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări sau de călătorii. Fiţi mai diplomaţi în discurs!

 

RAC: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

 

LEU: Încercaţi să căutaţi un echilibru, o armonie în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă a vieţii. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai radicală a persoanei dragi.

 

FECIOARA: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare şi dificile. O femeie mai tânără poate încerca să vă compromită în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

 

BALANŢA: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unuia sau a mai multor prieteni. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe. Se pot revela şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

SCORPION: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative în mediul profesional. Se poate arăta un conflict subiectiv cu şefii sau o pierdere a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele probleme familiale.

 

SĂGETĂTOR: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum lung, amânaţi-l sau, măcar, încercaţi să fiţi ceva mai atenţi la drum. Vă pot parveni, de la depărtare, şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

CAPRICORN: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de excese şi să fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin material. Există un oarecare risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

VĂRSĂTOR: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări cauzate de persoana de alături. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, vi se arată o doză mai ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai atenţi!

 

PEŞTI: La locul de muncă puteţi întâmpina unele probleme ceva mai dificil de gestionat. Fiți mai atenți și la raporturile cu colegele mai tinere! Vi se pot reliefa și unele neajunsuri mai semnificative legate de sfera sănătății.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *