E scris în stele – miercuri, 12 aprilie 2023

Marcajul astral determinant al zilei este redat de conjuncția Soarelui cu planeta Jupiter de pe semnul celest al Berbecului. Energia acestui eveniment astrologic ne va spori cu excelenţă toate trăsăturile ce ţin de: vivacitate, isteţime, solaritate, inspiraţie, francheţe, înţelepciune şi judecată echilibrată. Această poziţionare astrală ne va oferi o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea calităţilor, dar şi o elocvenţă superioară în prezentarea discursul intelectual. Totodată, acestă expresie cerească ne va dărui mai mult noroc, omenie şi onestitate în relaţionările generale ale acestei zile. Această ipostază celestă îi va avantaja îndeosebi pe bărbaţi, mai ales pe cei aflaţi în poziţii de autoritate şi onorabilitate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai joviali, radianţi, încrezători, admiraţi şi puternici! Se arată o frumoasă popularitate şi un noroc grozav în mai toate proiectele pe care vi le propuneţi! Veţi ieşi în evidenţă şi veţi atrage succesul!

 

TAUR: O persoană de bine, mai probabil un bărbat matur, vă va face un mare bine în această zi! Se va ivi un moment salvator care vă va scoate dintr-un impas periculos. Se întrevede şi o remediere a sănătăţii!

 

GEMENI: Vă puteţi câştiga un prieten bun sau un protector de bună credinţă care va juca un rol de prim rang în destinul vostru. Mai toate evenimentele ce ţin de amiciţii sunt foarte frumos reliefate în această zi.

 

RAC: Se poate ivi un succes profesional titanic! Aşadar, pregătiţi-vă pentru o promovare sau un nou job bine cotat. Se mai arată şi că reputaţia şi prestanţa voastră publică vor cunoaşte o creştere extraordinară!

 

LEU: Veţi dispune de un mental ascuţit şi de o judecată foarte sănătoasă, precum şi înţeleaptă! Aveţi parte de o susţinere astrală foarte fastă pentru toate chestiunile ce ţin de evoluţie spirituală, studiu, evaluări şi călătorii.

 

FECIOARA: Vi se arată un succes ce vă va conferi o stare lăuntrică optimistă şi plină de satisfacţie. Veţi obţine şi un bun spor la bani sau la alte beneficii de ordin material. Se mai arată şi o protecţie contra marilor incidente.

 

BALANŢA: În viaţa de cuplu, astrele acestei zile vă vor oferi unele evenimente dulci, sensibile şi delicate. Astfel, ar fi foarte indicat să vă concentraţi asupra persoanei dragi! Se observă noroc şi în afaceri sau litigii.

 

SCORPION: La locul de muncă se vor arăta evenimente foarte frumoase şi mulţumitoare. Când discutăm despre sănătate, energia acestei zile vă va conferi o stare generală mult mai bună şi încurajatoare!

 

SĂGETĂTOR: Vi se arată o zi minunată în cele ce ţin de iubire! Sunt şanse foarte mari să vă îndrăgostiţi sau să vă cimentaţi relaţia actuală. Se arată că veţi fi mai populari şi veţi avea noroc grozav şi la cadouri!

 

CAPRICORN: Astrele indică o zi splendidă în chestiuni ce ţin de familie! Este un moment foarte bun pentru a vă petrece mai mult timp de calitate cu cei dragi, iar satisfacţiile interioare nu vor întârzia să apară!

 

VĂRSĂTOR: Este o zi extrem de fastă pentru a vă pune în practică talentele şi aptitudinile mentale! Îi veţi impresiona puternic pe ceilalţi cu inteligenţa şi elocvenţa voastră! Se arată un foarte bun spor şi la drumuri ori călătorii.

 

PEŞTI: Astăzi puteţi avea un noroc aproape divin în chestiuni ce ţin de bani! Astfel, vi se pot prezenta unele oportunităţi de câştig cu totul fenomenale. Totul e să fiţi pe fază! Puteţi avea şi un bun noroc şi la achiziţii de bunuri.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *