E scris în stele – miercuri, 12 octombrie 2022

Aspectul astral determinant al zilei este oferit de trigonul Soarelui de pe Balanță cu planeta Saturn, în retrogradare, de pe Vărsător. Poziţionarea celestă evocată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi ne va oferi oportunitatea unor succese impresionante ce ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, care, mai apoi, vor avea parte de şanse ridicate de reuşită în sfera practică a existenţei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În chestiuni de ordin marital vi se evidenţiază indicii chiar pozitive. Este o zi destul de bună şi pentru afaceri şi alte tranzacţii. Puteţi câştiga şi prietenia ori patronajul unei persoane onorabile şi influente.

 

TAUR: La locul de muncă veţi avea parte de o înţelegere bună cu colegii. Chiar şi starea generală de sănătate va fi una mai stabilă. În carieră, mulţumită unor tatonări şi acţiuni mai vechi, veţi putea repurta un succes minunat.

 

GEMENI: Unghiurile cerului vă vor oferi mult mai multă satisfacţie în cele ce țin de dragoste, distracţie şi recreere. Totodată, raporturile cu străinii ori cu alte persoane de la mare depărtare se vor dovedi serioase și respectabile.

 

RAC: : În plan familial vi se arată o zi cu mai multă tihnă şi satisfacţie. Este un moment foarte bun pentru a petrece ceva mai mult timp alături de cei dragi. Totodată, în planul cheltuielilor, ar fi bine să încercaţi să fiţi mai moderaţi.

 

LEU: Veţi dispune de o elocvenţă deosebită şi îi veţi fermeca pe cei din jur cu deschiderea voastră intelectuală. Veţi avea parte și de o zi cu proiecte cumva mai sobre alături de persoana iubită.

 

FECIOARA: În plan financiar astrele vă rezervă unele oportunități bunicele de câştig. La locul de muncă vă veţi arăta mai protocolari, mai responsabili şi cu mai mult tact. În privinţa sănătăţii vi se pot prezenta unele mici îmbunătăţiri.

 

BALANŢA: Veţi afişa o atitudine mai sensibilă, imaginativă şi nostalgică. În dragoste, astrele vă relevă o consolidare a deciziilor voastre în plan amoros. Veţi fi şi mai mândri de copii ori de niște reuşite frumoase ale acestora.

 

SCORPION: Povaţa astrelor vă arată mai empatici şi mai sensibili la nevoile celor din jur. În plus, în chestiuni familiale și domestice vă veţi însuşi un comportament ceva mai responsabil, dârz şi stăruitor.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi benefică pentru a vă apropia emoţional, cu mai multă încredere, faţă de prieteni. Puteţi beneficia şi de sfatul sau de ajutorul unui bărbat mai în etate. În iubire vi se arată o echilibrare a trăirilor afective.

 

CAPRICORN: Astrele vă indică o zi bună în plan profesional. Puteţi câştiga şi respectul celor din jur prin calităţile voastre morale. În plan material, graţie unor eforturi din trecut, vi se pot evidenţia unele ocazii interesante de reușită.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi destul de bună pentru acțiuni și activităţi ce presupun un efort mental, intelectual susținut. Totodată, deţineţi aspectări prielnice și pentru călătorii fructuoase. Vă veţi prezenta și cumva mai răbdători şi consecvenţi.

 

PEŞTI: Este o zi destul de bună pentru a vă întări în plan emoţional, pentru a vă regenera din punct de vedere lăuntric. Dacă veţi da dovadă de tact şi de spirit strategic, veţi anihila planurile duşmanilor secreţi!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *