E scris în stele – miercuri, 14 septembrie 2022

Aspectul astrologic principal al zilei este descris de către trigonul Lunii de pe Taur cu planeta Venus de pe Fecioară. Această energie celestă dulce ne va amplifica toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a concilierii şi a cooperării. Energia Luceafărului din zorii zilei îi va ocroti, cu precădere, pe îndrăgostiţi, aceştia fiind întâii beneficiari ai acestei aspectări pozitive a boltei cereşti.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se pot prezenta unele oportunităţi financiare destul de bunicele. Aşadar, fiţi cu un ochi întredeschis la şanse de ordin material. Şi în chestiuni ce ţin de sănătate se indică semne destul de bune.

 

TAUR: Vă veţi arăta cumva mai sensibili, sentimentali şi romantici. Aşadar, lăsaţi treburile pragmatice pentru o altă zi! Totodată, puteţi avea o şansă interesantă de afirmare în chestiuni ce ţin de popularitate.

 

GEMENI: Astrele vă indică cumva mai emoţionali şi sensibili în această zi. În plan lăuntric veţi fi mult mai receptivi la energiile ,,lumii nevăzute”. Vi se mai prevăd şi ceva evenimente pozitive legate de casă.

 

RAC: Raporturile cu prietenii vor fi mult mai loiale şi mai sincere. Totodată, vă puteţi dobândi şi un ideal de viaţă mai abstract. Ca şi sistem de gândire veţi fi mai spirituali, intuitivi şi romantici.

 

LEU: În această zi s-ar prea putea să beneficiaţi de o doză mai înaltă de notorietate şi poate chiar şi de popularitate. Se mai poate arăta și un noroc bunicel la bani ori la alte valori.

 

FECIOARA: Veţi fi mai spirituali şi veţi avea şi o măsură mai bună de noroc în chestiuni ce ţin de călătorii, învăţătură, dar şi de examinări. Vi se mai evidențiază şi o atitudine de viaţă destul de sentimentală.

 

BALANŢA: Veţi dispune de o stare interioară cumva mai volatilă. Din ceea ce mai rezumă ,,vorba astrelor”, vi se arată şi o trăire, o întâmplare destul de enigmatică! Vi se preconizează şi o intuitivitate mult mai pronunţată!

 

SCORPION: Vi se prevede o implicare mult mai tandră şi mai altruistă faţă de persoana dragă. Puteți obține și prietenia unei femei mai tinere, frumoase și stilate. Vă puteți aduce la îndeplinire și unele aspirații importante!

 

SĂGETĂTOR: Starea voastră generală de sănătate poate cunoaşte o doză de ameliorare. La locul de muncă veţi fi mai distraşi şi mai puţin concentraţi asupra sarcinilor lucrative, dar, per total, vă puteţi aştepta la o atitudine de simpatie din partea şefilor.

 

CAPRICORN: Veţi fi mai romantici, sensibili şi amorezaţi. Raporturile sentimentale pot cunoaşte, pentru această zi, o direcţie mai fericită. Este o zi grozavă pentru evoluţie spirituală şi pentru apropiere de Divinitate.

 

VĂRSĂTOR: : Astrele vă indică o zi mai liniştită şi odihnitoare în plan familial. Vă puteţi dedica şi unor chestiuni sensibile sau amenajării unui colţişor de suflet al casei. Astrele vă relevă și cumva mai rezistenți în plan lăuntric.

 

PEŞTI: Veţi fi mai poetici şi mai eleganţi în limbaj. Veţi dispune de o doză superioară de inspiraţie, însă veţi fi și cumva mai subiectivi în judecată. Va fi o zi destul de benefică în viaţa de cuplu şi în afaceri.

 

Dragii mei, sa nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *