E scris în stele – miercuri, 15 septembrie 2021

Evenimentul astral reprezentativ al zilei este redat de către trecerea planetei Marte pe semnul zodiacal al Balanţei. Tălmăcirea acestui marcaj celest este una marţială şi ne îndrumă la: combativitate, îndrăzneală, exerciţiu de forță și voinţă, curaj şi acţiuni energice, dar şi la furie, impulsivitate, mânie, frustrare şi alte porniri instinctuale. Poziţionarea  planetei Marte pe această zodie ne poate prezenta şi oportunitatea unor direcţii mai ambiţioase în afaceri, dar şi o atitudine mai dominantă în cele ce ţin de cuplu, mariaj.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Căutaţi să depăşiţi mai orice neînţelegere cu persoana iubită şi nu puneţi ,,paie pe foc” dacă apare vreo divergență. Feriţi-vă să încheiaţi contracte sau alte înţelegeri pentru această zi, deoarece sunt şanse mari să fie păguboase.

 

TAUR: Puteţi întâmpina unele dificultăţi iritante la job. Fiţi mai atenţi la sarcinile de lucru şi nu intraţi în conflict cu colegii. Se mai pot releva unele probleme de sănătate sau mici necazuri domestice.

 

GEMENI: În dragoste veţi avea parte de mult mai mult curaj şi spirit de iniţiativă. Dar, din păcate, succesul scontat nu este însă tocmai garantat. Ar fi indicat să vă arătați mai concilianți în relația cu persoana dragă. Mai multă atenţie şi la probleme ce ţin de copii.

 

RAC: Pregătiţi-vă pentru unele evenimente mai puţin faste legate de casă şi de familie. Se pot întrevedea stricăciuni în cămin sau probleme legate de un părinte. Nu este o zi potrivită pentru implicări ample de ordin emoţional.

 

LEU: În discurs veţi prezenta o doză mai înaltă de impulsivitate, aşadar este indicat să fiţi mai controlaţi în limbaj. Mai multă atenţie şi la examinări şi alte tipuri de evaluări. Nu este o zi benefică pentru călătorii.

 

FECIOARA: Vă puteţi lovi de unele probleme de ordin material. Este recomandat să încercaţi să fiţi ceva mai prevăzători şi economi cu banii. La unii nativi se arăta şi un risc semnificativ de pierdere ori de rătăcire a unor posesiuni.

 

BALANŢA: Veţi fi mai războinici şi cumva mai nervoşi. Ar fi binevenit să vă calmaţi şi să fiţi ceva mai îngăduitori cu cei din jur. Păziţi-vă de riscuri excesive şi de impulsivitate, pentru a nu regreta mai târziu unele alegeri.

 

SCORPION: Multe din planurile zilei vă pot fi întoarse pe dos. Nici starea interioară nu va fi una tocmai grozavă, dar asta e… Este doar o zi mai puţin bună! Fiţi mai atenţi cu sănătatea şi evitaţi să intraţi în bârfe.

 

SĂGETĂTOR: Puteţi întâmpina unele dificultăţi în relaţia cu prietenii. Nu păstraţi ranchiună pe aceştia şi treceţi peste mai departe. Unii protectori, oameni de bine care vă ajutau dezinteresat, va vor oferi o susţinere mult mai limitată faţă de trecut.

 

CAPRICORN: Astrele pot indica unele necazuri profesionale. Nu ,,intraţi în gură” cu şefii şi căutaţi o remediere a potenţialelor conflicte. Anumite evenimente din această zi vă pot afecta reputaţia, imaginea socială.

 

VĂRSĂTOR: Nu este, sub nici o formă, o zi potrivită pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun deplasări. Fiţi mult mai angajaţi în sarcinile care necesită efort şi analiză mentală. Puteţi primi şi unele veşti mai neplăcute.

 

PEŞTI: Vi se relevă o stare de spirit cumva mai încrâncenată, precum și o atitudine generală cumva mai cârcotaşă. Calmaţi-vă aceste tendinţe nepotrivite şi fiţi mai pozitivi. Nu este o zi fastă pentru bani. Atenţie şi la un risc mai pregnant de accidente.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.