E scris în stele – miercuri, 16 noiembrie 2022

Evenimentul astrologic reprezentativ al zilei este pregătit de trecerea planetei Venus pe semnul celest al Săgetătorului. Această energie venusiană ne va amplifica plăcut toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Energia Luceafărului din amurg îi va ocroti, cu precădere, pe aceia ce trăiesc o aventuroasă şi pasională relaţie sentimentală.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun o formă de explorare. Dacă primiţi vreo invitaţie la un drum, acceptaţi fără nici o tăgadă. Se arată succes şi la studiu ori examinări.

 

TAUR: Veţi avea parte de o stare lăuntrică şi sentimentală mai dedată intereselor de ordin amoros. Aşadar, se arată o zi frumoasă în iubire. Totodată, se arată şi un spor la bani şi o protecţie contra marilor incidente.

 

GEMENI: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală. Vă puteţi clădi o relaţia mult mai solidă şi mai de succes cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor şi bun augur.

 

RAC: Astrele indică unele evenimente liniştitoare legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de cooperare cu colegii.

 

LEU: Se arată o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi minunată pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mult mai îndrăgiţi de către cei din jur.

 

FECIOARA: Astrele indică o zi foarte fastă pentru demararea unor proiecte estetice care ţin de cămin şi de ambianţa mediului familial. Veţi avea parte de o cooperare şi de o înţelegere mult mai bună cu membrii familiei.

 

BALANŢA: Se arată că veţi înfăţişa o gândire cumva mai sensibilă şi artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur prin calitatea voastră intelectuală.

 

SCORPION: Se prezintă o zi cu spor şi cu noroc la bani. Aşadar, fiţi mai receptivi la oportunităţi pe plan financiar. Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar unii dintre ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

 

CAPRICORN: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi avea parte şi de aspecte mai bune legate de starea de sănătate. Se poate arăta şi o aventură sentimentală.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi ce implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire socială, acceptaţi fără nici cea mai mică îndoială. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

 

PEŞTI: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *