E scris în stele – miercuri, 19 ianuarie 2022

Aspectarea celestă reprezentativă a acestei zile este redată de către opoziţia Lunii de pe Leu cu planeta Mercur, în retrogradare, de pe Vărsător. Acest eveniment astral ne poate provoca stări de: indispoziţie, agitaţie, îngrijorare, nehotărâre, indiscreţie şi lipsă de concentrare mentală. Cheia remedierii acestor predispoziţii astrologice mai turbulente stă în dezvoltarea unor trăsături şi atitudini ce ţin de: adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate, serenitate şi blândeţe în manifestări. Aceste calităţi au, într-adevăr, potenţialul de a ne ocroti de încurcăturile acestei zile şi de a ne ajuta în conturarea şi dezvoltarea unei personalităţi împlinite şi înfloritoare.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În viaţa de cuplu pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată şi nu fiţi conflictuali. Optaţi, de doriți, să vedeţi situaţia, mai clar, şi din unghiul persoanei de alături.

 

TAUR: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive şi cu putere pot încerca să vă şicaneze.

 

GEMENI: Astrele vă indică o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări sau de călătorii. Fiţi mai diplomaţi în discurs!

 

RAC: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele vă pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

 

LEU: Încercaţi să căutaţi un echilibru, un compromis în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă a vieţii. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai volatilă a persoanei dragi.

 

FECIOARA: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare şi dificile. O femeie mai matură poate încerca să vă umilească în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

 

BALANŢA: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unor prieteni apropiați. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe cu seninătate. Se pot releva şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

SCORPION: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative sub raport profesional. Se poate ivi și un conflict inedit cu şefii sau o pierdere a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele probleme familiale.

 

SĂGETĂTOR: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum lung, amânaţi-l sau, măcar, încercaţi să fiţi ceva mai atenţi la drum. Vă pot parveni şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

CAPRICORN: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de exces şi să fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin material. Există şi un oarecare risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

VĂRSĂTOR: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări  cauzate, direct sau indirect, de persoana de alături. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai atenţi.

 

PEŞTI: La locul de muncă puteți întâmpina unele sarcini ceva mai dificil de gestionat. Vi se mai pot ivi și unele probleme de sănătate destul de neplăcute. Atenţie și la modul de conlucrare cu colegii!

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi întotdeauna dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.