E scris în stele – miercuri, 19 octombrie 2022

Unghiul celest definitoriu al zilei este oferit de trigonul lui Venus de pe Balanță cu Marte de pe Gemeni. Această configuraţie astrologică ne va oferi mai multă vivacitate, afectivitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Totodată, această ipostază planetară ne va amplifica toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, tandreţe, sensibilitate, senzualitate, afectivitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a împlinirii conjugale şi a romantismului. Acest aspect astral prielnic vieții de cuplu îi va ocroti mai ales pe îndrăgostiţi, aceştia fiind întâii beneficiari ai acestei prezențe pozitive a boltei cerești.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Armonia, respectul şi fericirea vă vor încununa viaţa de cuplu! Raporturile generale cu cei din jur vor cunoaşte o nuanţă amiabilă, cordială. Aştrii mai exprimă şi o comunicare mai directă şi destul de categorică.

 

TAUR: La locul de muncă veţi avea parte de raporturi colegiale extrem de armonioase şi plăcute, fiind de-a dreptul îndrăgiţi! Vi se mai prezintă şi o deosebită remediere în planul sănătăţii. Vă veţi arăta şi cumva mai axaţi pe bani.

 

GEMENI: Dragostea, candoarea şi buna dispoziţie vă vor însenina ziua! Puteţi realiza şi o încântătoare cucerire sentimentală! Este o zi propice şi pentru doamnele ce işi doresc un copil! Veţi mai dispune şi de o vitalitate forte!

 

RAC: Raporturile cu membrii familiei vor cunoaşte o desfăşurare caldă şi apreciativă. Este o perioadă recomandată pentru a realiza modificări estetice în cămin. Aveţi parte şi de o susţinere utilă pentru acţiuni discrete.

 

LEU: Vorbele voastre vor fi ca și de aur pentru cei din jur! Se mai pot ivi şi unele veşti excelente! Vă veţi arată drept lideri în grupul vostru de prieteni, expunând unele idei constructive și productive.

 

FECIOARA: Se arată că banii vă vor sosi mai uşor, putându-vă bucura şi de unele bunuri de mare preţ! Este şi un moment propice pentru a vă cultiva unele talente de ordin artistic. Veţi obţine şi o izbândă profesională însemnată!

 

BALANŢA: Vă veţi simţi mai plăcuţi, senzuali şi plini de viaţă, atrăgând cu facilitate privirile dulci ale celor din jur! Un bărbat mai tânăr de la mare distanţă vă va face un mare bine! Este o zi fastă şi pentru călătorii.

 

SCORPION: Vi se poate releva o escapadă romantică mai discretă! Veţi da dovadă şi de o atitudine mai empatică în raport cu persoanele aflate în mare nevoie de ajutor! Puteţi rezolva şi problema unei îndatorări.

 

SĂGETĂTOR: Ieşirile şi alte evenimente interesante alături de prieteni vă vor fi o sursă de relaxare şi de bucurie. Puteţi câştiga şi amiciţia unei femei frumoase. Ar fi de bun augur să fiți și ceva mai decisivi în afaceri!

 

CAPRICORN: În această zi veţi beneficia de susţinerea şi de aprecierea necondiţionată a şefilor. Vă veţi câştiga și un bun renume ce vă va înlesni demersurile viitoare. Vi se mai relevă şi o întărire viguroasă în planul sănătăţii.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi minunată pentru călătorii, îndeosebi în afara țării! În caz de vreo evaluare, veţi obţine un rezultat chiar bun! Este o perioadă fastă şi pentru întreceri și competiţii.

 

PEŞTI: Astrele vă preconizează un ajutor financiar consistent! Vă veţi reliefa şi cumva mai fermi și mai energici în raporturile cu membrii familiei. Este o zi bună și pentru lucrări mari în casă!

 

Dragii mei, sa nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.