E scris în stele – miercuri, 23 iunie 2021

Aspectul astral central al zilei este oferit de către trigonul Soarelui de pe zodia Racului cu planeta Jupiter, în retrogradare, de pe semnul celest al Peștilor. Energia acestui aspect astrologic ne va spori cu excelenţă toate trăsăturile ce ţin de: vivacitate, isteţime, solaritate, inspiraţie, francheţe, înţelepciune şi judecată echilibrată. Această poziţionare astrală ne va oferi o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea calităţilor, dar şi o elocvenţă superioară în prezentarea discursul intelectual. Totodată, acest unghi celest ne va dărui mai mult noroc, omenie şi onestitate în relaţionările generale ale acestei zile. Acest unghi astral îi va avantaja îndeosebi pe bărbaţi, mai ales pe cei aflaţi în poziţii de autoritate şi onorabilitate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi prielnică pentru a realiza unele modificări importante legate de casă şi de mediul familial, obţinând un succes major pe această direcţie. Divinitatea vă va proteja energic împotriva marilor dificultăţi ale zilei.

 

TAUR: Veţi dispune de un mental strălucitor şi veţi da dovadă de o elocvenţă uimitoare. Se mai arată un succes incredibil în cele ce ţin de evaluări şi examinări. Prietenii vă vor oferi tot suportul de care aceştia dispun.

 

GEMENI: Se arată o zi cu reuşite foarte bune în plan bănesc, financiar. Totodată, în cele ce ţin de profesie, se arată un succes de netăgăduit care vă va dărui şansa unei promovări spectaculoase.

 

RAC: Veţi fi mai puternici, energici, radianţi şi surâzători, fiind în centrul atenţiei publicului. Veţi da dovadă de calităţi minunate ce vă vor ridica pe mai toate planurile. Persoanele de la mare distanţă vă vor prilejui motive de bucurie.

 

LEU: În această zi vă veţi arată mai empatici şi altruişti în raporturile generale. Este o zi fastă pentru studiu şi pentru activităţi mai solitare. Aveţi parte de o protecţie forte împotriva marilor probleme ale destinului.

 

FECIOARA: Prietenii vă vor oferi ipostaze care vă vor îmbucura într-un sens foarte profund. Aşadar, este un moment optim pentru întâlniri şi evenimente de ordin social. În cuplu, dar şi în chestiuni de ordin legal, astrele vă sunt favorabile.

 

BALANŢA: Se arată o zi cu rezultate remarcabile în plan profesional, fiind stimaţi şi onoraţi de către colegi şi superiori deopotrivă. Starea generală de sănătate va cunoaşte o echilibrare extrem de importantă.

 

SCORPION: Aveţi parte de un moment splendid pentru călătorii, obţinând un rezultat chiar mai bun decât cel vizat inițial. Unele persoane de la mare distanţă va vor oferi suportul dorit. În dragoste vă veţi arăta mai pasionali, cuceritori şi fermecători.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi armoniza sufleteşte şi veţi reliefa o tărie inspiraţională. Veţi avea un noroc clar la unele beneficii materiale din partea persoanei din cuplu. În familie se întrevede o înţelegere cvasi-perfectă şi un ataşament sincer.

 

CAPRICORN: Astrele indică o zi sublimă în viaţa de cuplu, bazată pe mult mai multă iubire şi cooperare. Totodată, din ceea ce rezumă astrele, se arată o zi fericită şi în afaceri. Veţi dispune şi de o judecată limpede şi înţeleaptă.

 

VĂRSĂTOR: Veţi avea rezultate foarte productive la locul de muncă, câştigând respectul şi admiraţia colegilor. Starea de sănătate vă va oferi semne de îmbunătăţire considerabilă. Se arată şi o reuşită financiară majoră.

 

PEŞTI: În această zi veţi fi mai înclinaţi înspre aventură şi dezlănţuire sentimentală, romantică. Aşadar, aveţi o bază astrală forte pentru mai toate planurile voastre afective. Veţi fi și mai joviali şi mai deschişi la noi posibilităţi.

 

Să nu uitaţi că astrele doar  predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *