E scris în stele – miercuri, 28 octombrie 2020

Evenimentul astrologic esențial al zilei este pregătit de trecerea lui Venus pe zodia Balanţei. Această energie venusiană ne va amplifica toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Totodată, această poziţionare celestă ne va aduce un plus de spor şi reuşită în toate chestiunile ce ţin de iubire, distracţie şi joc. Astfel, astrele indică o perioadă a dragostei, a concilierii, precum şi a cooperării. Energia Luceafărului din zori îi va ocroti, cu precădere, pe îndrăgostiţi, aceştia fiind întâii beneficiari ai acestei aspectării pozitive a boltei cereşti.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală. Vă puteţi clădi o relaţia mult mai solidă şi mai de succes cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor şi de bun augur.

 

TAUR: Astrele indică unele evenimente liniştitoare legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de cooperare cu colegii.

 

GEMENI: Se arată o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi minunată pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mai îndrăgiţi de către cei din jur.

 

RAC: Astrele indică o zi foarte fastă pentru demararea unor proiecte estetice care ţin de ambianţa mediului familial. Veţi avea parte de o cooperare şi de o înţelegere mult mai fastă cu membrii familiei.

 

LEU: Se arată că veţi prezenta o gândire cumva mai sensibilă şi artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur prin calitatea voastră intelectuală.

 

FECIOARA: Se relevă o zi cu spor şi cu noroc la bani. Aşadar, ,,fiţi pe fază” la oportunităţi în plan financiar. Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar de către unii dintre ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

 

SCORPION: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi avea parte şi aspecte mai bune legate de starea de sănătate. Se poate arăta şi o aventură amoroasă.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi ce implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire socială, acceptaţi fără nici cea mai mică îndoială. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

 

CAPRICORN: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

 

VĂRSĂTOR: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun o formă de explorare. Dacă primiţi vreo invitaţie la un drum, acceptaţi fără nici o tăgadă. Se arată şi succes la studiu şi examinări.

 

PEŞTI: Veţi avea parte de o stare lăuntrică mai dedată intereselor de ordin sentimental. Aşadar, se arată o zi frumoasă în iubire. Totodată, se arată şi succes la bani şi o protecţie contra marilor incidente.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mai mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *