E scris în stele – miercuri, 8 noiembrie 2023

Evenimentul astrologic principal al zilei este pregătit de trecerea planetei Venus pe zodia Balanței, pe domiciliul său diurn. Iată un marcaj celest oportun care, pentru perioada următoare, ne va oferi mai multă: vivacitate, afectivitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Această energie venusiană ne va amplifica gentil toate trăirile şi interesele ce ţin de amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Totodată, această poziţionare celestă ne va aduce un plus de spor şi reuşită în mai toate chestiunile ce ţin de iubire, distracţie și joc.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală. Vă puteţi clădi o relaţia mult mai solidă şi mai de succes cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor şi de bun augur.

 

TAUR: Vi se preconizează o îmbunătățire chiar semnificativă în planul general al sănătății. Totodată, vi se mai relevă şi o zi satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de o bună cooperare cu colegii.

 

GEMENI: Vi se arată o zi înmiresmată de gingăşie şi de tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi încântătoare pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi și mai populari şi mai îndrăgiţi de către cei din jur.

 

RAC: Astrele vă indică o zi deosebit de fastă pentru demararea unor proiecte estetice ce ţin de ambianţa mediului domestic. Veţi avea parte de o cooperare şi de o înţelegere mult mai strânsă cu membrii familiei.

 

LEU: Se relevă că veţi prezenta o gândire cumva mai sensibilă şi artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur prin calitatea voastră intelectuală.

 

FECIOARA: Vi se relevă o zi cu spor şi noroc la bani. Aşadar, fiţi pe fază la oportunităţi în plan financiar! Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi explora și unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta mult mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar de către alții dintre ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi! Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

 

SCORPION: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi avea parte şi de aspecte mai bune legate de starea de sănătate. Vi se mai poate arăta chiar şi o aventură amoroasă!

 

SĂGETĂTOR: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi ce implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire socială, acceptaţi fără nici cea mai mică îndoială! Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

 

CAPRICORN: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de către persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră!

 

VĂRSĂTOR: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun o formă de explorare. Dacă primiţi vreo invitaţie la vreun drum, acceptaţi fără mai nici o tăgadă! Vi se mai arată şi un bun succes la studiu şi examinări.

 

PEŞTI: Veţi avea parte de o stare lăuntrică ceva mai dedată intereselor de ordin sentimental. Aşadar, se arată o zi chiar frumoasă în iubire! Totodată, vi se mai arată şi un bun succes la bani şi o protecţie contra marilor incidente!

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *