E scris în stele – sâmbătă, 12 septembrie 2020

Aspectul astral determinant al zilei este redat de opoziţia Soarelui din Fecioară cu planeta Neptun, în retrogradare, din semnul celest al Peştilor. Energia zilei este una cumva mai turbulentă, antrenând situaţii care stârnesc: confuzie, imoralitate, dezorganizare, iresponsabilitate şi decepţii. Ar fi foarte indicat să ne ţinem cât mai departe de afaceri obscure sau personaje de calitate îndoielnică, pentru a nu avea parte, mai apoi, de unele surprize cam neplăcute. Tendinţa de a fugi de realitate ori de a scăpa de responsabilitate, prin intermediul reveriei, visării, pasivităţii sau chiar a viciilor, este o constantă a zilei, aşadar este absolut necesar să luăm măsuri, pentru ca rezultatul activităţilor zilei să nu fie un eşec răsunător.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele nu arată un spor prea bun la locul de muncă. Încercaţi, cum puteţi voi mai bine, să vă achitaţi onorabil de aceste sarcini lucrative. Puteţi întâmpina  unele ghinioane nemeritate şi unele probleme mărunte de sănătate.

 

TAUR: Ar fi recomandat să oferiţi cât mai multă afecţiune şi tandreţe persoanei dragi. Fiţi ceva mai îngăduitori în relaţia cu membrii mai tineri ai familiei. Nu este o zi cu noroc pentru a obţine beneficii, de orice fel, de pe urma prietenilor.

 

GEMENI: Şefii pot avea o atitudine mai puţin favorabilă faţă de voi. Căutaţi, cu sârguinţă, să vă dovediţi valoarea profesională în faţa acestora. Se pot arăta şi unele probleme domestice sau familiale, dar depăşibile.

 

RAC: Astrele indică că veţi avea o atitudine ceva mai sentimentală, idealistă şi impresionabilă. Căutaţi să vă echilibraţi şi nu pierdeţi din vedere orientarea pragmatică a zilei. Vă pot parveni şi unele veşti ceva mai puţin bune.

 

LEU: Puteţi resimţi unele neajunsuri băneşti sau alte limitări de ordin financiar. Nu este o zi bună pentru tranzacţii financiare şi evitaţi, cu orice preţ, să împrumutaţi sau să vă împrumutaţi. Atenţie şi la unele mici incidente.

 

FECIOARA: Veţi fi mai visători şi idealişti, dar şi mai schimbători. Este o zi indicată pentru a vă dedica unor chestiuni ce vă oferă plăcere şi satisfacţie. Nu este o zi favorabilă pentru afaceri, întâlniri şi discuţii pragmatice.

 

BALANŢA: Se arată o zi cumva mai agasantă şi obositoare, însă, cu puţin noroc şi mai multă diplomaţie, veţi depăşi mai oricare impediment cotidian. La locul de muncă încercaţi să fiţi mai practici şi responsabili.

 

SCORPION: Puteţi întâmpina unele divergenţe trecătoare în relaţia cu prietenii. Planurile şi aspiraţiile voastre vor cunoaşte anumite întârzieri. În dragoste este necesar să dovediţi o atitudine mai caldă şi altruistă faţă de persoana iubită.

 

SĂGETĂTOR: Se arată unele complicaţii legate de carieră. Este doar un moment nefast, aşadar nu puneţi la suflet aceste dificultăţi. Nu este un moment oportun pentru a face modificări în cămin sau o ,,revoluţie” în relaţiile familiale.

 

CAPRICORN: Dacă aveţi programat pentru astăzi vreun test, fiţi ceva mai silitori şi atenţi. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii şi discuţii cu persoane de la mare depărtare. Fiţi cât mai sinceri în discurs şi evitaţi excesele!

 

VĂRSĂTOR: Încercaţi să depăşiţi orice stare de spirit mai schimbătoare. Concentraţi-vă eforturile şi oferiţi un randament cât mai bun pe parcursul zilei. Evitaţi orice cheltuială excesivă, pentru a nu realiza o afacere nerentabilă.

 

PEŞTI: Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte un pas înapoi. Aşadar, este absolut necesar să căutaţi o conciliere sentimentală. Nu este o zi indicată pentru afaceri şi chestiuni ce ţin de negocieri. Domoliţi-vă latura egocentristă!

 

Să nu uitaţi ca astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.