E scris în stele – sâmbătă, 13 aprilie 2024

Unghiul astrologic principal al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Gemeni cu planeta Marte de pe Pești. Această manifestare astrală ne va aduce o energie destul de tensionată care ne poate zădărnici, într-o măsură semnificativă, capacitatea de a răspunde cu succes provocărilor zilei. Această aspectare celestă mai turbulentă ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Nu este o zi tocmai favorabilă pentru călătorii, astfel ar fi indicat să amânaţi drumurile care nu vă sunt necesare. Fiţi şi mai concentraţi din punct de vedere intelectual. Mai multă atenţie la duşmănii ascunse.

 

TAUR: Astăzi nu păreţi a vă pune în practică, la adevărata lor valoare, talentele şi abilităţile. Fiţi mai atenţi şi cu banii şi evitaţi, cu orice preţ, certurile cu prietenii şi anturajul.

 

GEMENI: Veţi fi mai idealişti, confuzi, visători şi mai puţin concentraţi asupra activităţilor cotidiene. În chestiuni ce ţin de carieră se pot ivi unele situaţii destul de nefericite care vă vor leza reuşita socială.

 

RAC: O femeie cu intenţii negative vă poate prilejui unele probleme destul de acute în desfăşurarea planurilor voastre. Puteţi avea parte şi de unele veşti destul de şocante de la depărtare. Nu este o zi fastă pentru călătorii.

 

LEU: Vi se pot ivi unele dezamăgiri ori alte neînţelegeri legate de relaţia cu prietenii, amicii. Încercaţi să fiţi mai economi în cheltuieli şi păziţi-vă de evenimente neplăcute, deoarece vi se arată un risc semnificativ de accidente.

 

FECIOARA: Astrele vă indică unele posturi mai supărătoare în cele ce ţin de profesie şi de imagine publică. Puteţi fi victima unor defăimări ori sau a unor bârfe răutăcioase. Atenţie şi la conflicte ori pierderi în afaceri.

 

BALANŢA: Nu este o zi tocmai prielnică pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi mai conştiincioşi în astfel de activităţi. Se pot prezenta şi unele situaţii neplăcute la călătorie sau unele veşti mai rele. Mai multă grijă şi cu sănătatea.

 

SCORPION: Încercaţi să evitaţi stările emoţionale mai dezagreabile şi fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin financiar. În dragoste, dar şi în relaţia cu copiii, se pot arăta unele conflicte destul de dure.

 

SĂGETĂTOR: Veţi avea parte de unele provocări în viaţa sentimentală. Ar fi indicat să nu puneţi la suflet necazurile acestei zile. Mai multă atenţie în legătură cu unele pericole legate de casă şi părinţi.

 

CAPRICORN: La locul de muncă veţi avea parte de unele situaţii mai puţin plăcute. Ar fi indicat să fiţi mai responsabili şi mai concentraţi asupra sarcinilor lucrative. Mai multă atenţie şi în discurs şi la călătorii.

 

VĂRSĂTOR: Se arată o zi mai inconsecventă şi volatilă în ceea ce ţine de dragoste, aşadar fiţi mai afectuoşi şi tandrii cu persoana iubită. Se mai  pot arată şi unele cheltuieli excesive în plan bănesc, deci fiţi mai economi.

 

PEŞTI: În familie se pot manifesta unele evenimente deranjante. Evitaţi să vă implicaţi emoţional în aceste dificultăţi. Nu vă dezlănţuiţi, sub nici o formă, latura instinctuală şi conflictuală.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *