E scris în stele – sâmbătă, 15 iunie 2024

Unghiul astrologic determinant al zilei este înfăţişat de trigonul Lunii de pe Balanță cu planeta Jupiter de pe Gemeni. Această fericită poziţionare celestă ne dăruieşte cu generozitate: bucurie, sensibilitate, jovialitate, succes, spor, toleranţă şi belşug. Este o zi fabuloasă pentru planuri şi demersuri de ordin afectiv, pentru destindere şi relaxare, inspiraţie şi creativitate, dar şi pentru succes de ordin social şi reuşite spectaculoase la locul de muncă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se arată o încântătoare doză de înţelegere, romantism, sensibilitate şi tandreţe în viaţa maritală. Veţi da dovadă de înţelepciune şi veţi lua decizii optime pe termen lung. Vi se mai relevă şi unele veşti chiar fericite!

 

TAUR: Astrele prezintă o oarecare remediere a stării generale de sănătate. La job puteţi beneficia de susţinerea unei femei mature. În plan financiar, aspectele astrale ale zilei rezumă şi un potenţial câştig foarte înalt!

 

GEMENI: Veţi avea parte de un succes de zile mari în viaţa amoroasă! Se mai observă şi unele satisfacții deosebite din partea copiilor. Omenia, generozitatea şi buna-dispoziţie vă vor însenina ziua şi vor oferi aprecierea celor din jur.

 

RAC: Vă veţi regăsi echilibrul, liniştea şi starea de bine în sânul familiei. Aştrii zilei vă rezumă şi o natură mai nostalgică şi visătoare. Este o zi potrivită pentru a vă dedica unor acţiuni şi proiecte de ordin caritabil, altruist.

 

LEU: Astrele vă creionează mai creativi, mai imaginativi şi mai deschişi mental per ansamblul zilei. Un prieten cu autoritate şi cu influenţă vă va ajuta într-un mod extraordinar. Este o zi chiar propice şi pentru evenimente sociale.

 

FECIOARA: Veţi beneficia de un bun spor financiar! Este o zi potrivită și pentru a vă dezvolta şi perfecţiona anumite talente şi abilităţi de ordin sensibil. În chestiuni profesionale, veţi obţine un minunat succes inspiraţional.

 

BALANŢA: În această zi vă puteți lăsa conduşi de poftele şi dorinţele inimii, dând frâu liber trăirilor şi simţirilor sentimentale. Raporturile cu străinii şi cu străinătatea vă vor reda un deznodământ pozitiv. Se arată şi o reuşită în evaluări!

 

SCORPION: O femeie în etate vă va ajuta dezinteresat într-o chestiune discretă. Veţi resimţi şi un sentiment de împăcare cu sine. Puteţi avea și şansa unui dar material impresionant! Se mai relevă şi o protecţie împotriva marilor crize.

 

SĂGETĂTOR: Relaţiile cu amicii vor reliefa o natură caldă şi înţelegătoare. Puteţi câştiga şi prietenia unei femei de bine. În viaţa de cuplu, astrele relevă o zi deosebit de satisfăcătoare. Puteţi avea parte de un succes grozav şi în afaceri!

 

CAPRICORN: Veţi beneficia de un bun renume în societate. S-ar putea să atrageţi şi simpatia unei femei cu putere şi influenţă. La locul de muncă veţi da dovadă de un profesionalism înalt. Se relevă şi o îmbunătăţire semnificativă a sănătăţii.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi arăta mai deschişi unor noi idei şi experienţe. Este o zi fastă pentru a asimila concepte abstracte. Puteţi primi şi o veste interesantă de la sau despre o femeie matură. În plan amoros veţi fi extraordinar de cuceritori!

 

PEŞTI: Puteţi beneficia ce unele minore avantaje ce nu ţin de munca voastră propriu-zisă. Se mai arată şi o stabilizare în plan sentimental, afectiv. În familie, evenimentele rezumă o apropiere strânsă faţă de cei dragi inimii voastre.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *