E scris în stele – sâmbătă, 16 septembrie 2023

Aspectarea celestă principală a zilei este dăruită de trigonul Soarelui de pe Fecioară cu planeta Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Expresia acestui unghi astrologic ne va aduce o doză înaltă de: forţă, vitalitate, combativitate, vigoare, originalitate, inventivitate, viziune, inovativitate şi independenţă. Această manifestare astrală ne va oferi prilejul trăirii unor evenimente foarte speciale, fiind o zi a asertivităţii, a imprevizibilului, a hazardului, dar şi a ineditului.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se relevă o zi cu spor şi reuşite la locul de muncă. Veţi lucra cu spor, dăruire şi dedicare. Relaţiile cu colegii vor fi armonioase şi aceştia vă vor trata cu bunăvoinţă. Vi se mai arată şi o deosebită oportunitate de realizare financiară!

 

TAUR: Astrele vă indică succes şi bucurie în chestiuni sentimentale. Veţi avea parte de înţelegere, afecţiune şi tandreţe din partea persoanei iubite. Este o zi bună şi pentru acţiuni speculative. Veţi fi şi cumva mai inventivi şi originali.

 

GEMENI: Veți avea parte de mai mult spor în chestiuni ce ţin de casă şi de familie. Mai toate activităţile voastre domestice vor fi încununate de succes. Astrele rezumă şi o depăşire a capcanelor duşmanilor secreţi.

 

RAC: Veţi face dovada unei minţi sclipitoare şi a unui intelect progresist. Veţi fi mai expresivi şi argumentativi în discurs, fermecându-i pe cei din jur cu ideile voastre geniale. Prietenii vă vor oferi mai tot suportul de care aceștia dispun.

 

LEU: Puteţi obţine unele câştiguri financiare bunicele, aşadar fiți ceva mai receptivi la oportunităţi de ordin material. Vă veţi consolida în carieră, putând obţine o promovare sau chiar jobul mult visat!

 

FECIOARA: Veţi dovedi o atitudine matură şi responsabilă. Răbdarea, seriozitatea şi perseverența vor fi atributele ce vă vor conferi succes pe parcursul zilei. Aveţi parte de indicii astrale superbe şi pentru examinări şi călătorii.

 

BALANŢA: Astrele relevă o regenerare şi o consolidare a echilibrului vostru interior. Este o zi benefică pentru a vă dedica unor chestiuni subtile. Graţie unor eforturi mai vechi, puteţi obţine şi unele câştiguri interesante.

 

SCORPION: Relaţiile cu prietenii vor urma cursul dorit de voi. Vă veți reliefa și cumva mai idealiști, avantgardiști și visători. În cuplu, relaţia voastră va cunoaşte o etapă superioara, un nou prag bazat pe ataşament. Vi se mai arată şi reușite în afaceri.

 

SĂGETĂTOR: Astrele vă relevă un câștig în cele ce țin de imagine publică. Se arată că veţi fi mult mai respectaţi și admirați pentru reuşitele voastre profesionale. Starea voastră generală de sănătate va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă.

 

CAPRICORN: Vi se arată o zi favorabilă pentru evoluţie şi perfecţionare spirituală. Este un moment fast și pentru studiu şi experimentări. În dragoste vă puteţi aştepta la unele evenimente constructive ce vă vor spori intensitatea relaţiei de cuplu.

 

VĂRSĂTOR: Astrele vă indică o stabilizare a trăirilor emoţionale şi un noroc ceva mai bun în chestiuni de ordin material. Este vorba şi de un moment foarte benefic pentru a realiza modificări ce ţin de locuinţă sau de spaţiul personal.

 

PEŞTI: În iubire şi în domeniul afectivităţii vi se preconizează o zi binecuvântată. Vă veţi înţelege din priviri cu persoana dragă şi veţi avea parte de mai multă iubire şi apreciere. În comunicare veţi fi mai elocvenţi şi mai diplomaţi.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că doar astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *