E scris în stele – sâmbătă, 19 decembrie 2020

Marcajul celest dominant al perioadei este redat de trecerea planetei Jupiter pe semnul ceresc al Vărsătorului. Energia acestui ipostaze astrologice ne va spori cu excelenţă toate trăsăturile care ţin de: vivacitate, isteţime, solaritate, inspiraţie, francheţe, omenie, onestitate, înţelepciune şi judecată echilibrată. Totodată, această poziţionare astrală ne va oferi o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în expresia calităţilor spirituale, dar şi o elocvenţă superioară în prezentarea discursul intelectual, ideatic.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o perioadă foarte benefică pentru reuniuni, întâlniri şi alte evenimente de ordin social sau recreativ. Puteţi câştiga şi amiciţia un bărbat matur cu putere şi influenţa, care vă va oferi unele căi de realizare publică.

 

TAUR: Vi se relevă o perioadă sub auspiciul unui succes social magnific ce vă va ridica în carieră! Este un moment bun pentru a tatona unele noi direcţii profesionale, precum şi pentru a vă cere partea leului în raporturile cu şefii!

 

GEMENI: Astrele vă relevă o zi minunată pentru călătorii la drum lung. Se mai arată şi un succes grozav în cele ce ţin de vreo examinare, evaluare. Este o perioadă deosebit de favorabilă şi pentru a vă reconecta cu divinul!

 

RAC: În această perioadă puteţi rezolva cu brio orice postură ce ţine de vreun împrumut, un credit sau orice altă formă de asistenţă ori de ajutor de ordin financiar. Aştrii momentului mai prezintă şi o protecţie contra marilor accidente.

 

LEU: Vi se relevă o perioadă extraordinar de fericită şi de împlinitoare în viaţa de cuplu. Este o etapă deosebit de fastă şi în chestiunile ce ţin de afaceri ori de alte tranzacţii. Veţi avea succes şi când discutăm de procese şi litigii.

 

FECIOARA: Aştrii prezintă o îmbunătăţire substanţială a stării generale de sănătate. La locul de muncă vă veţi arăta extrem de capabili şi veţi obţine rezultate pe măsură. Raporturile cu colegii vă vor reliefa o natură chiar foarte amiabilă.

 

BALANŢA: Aveţi parte de o perioadă promiţătoare şi aventuroase în cele ce ţin de amor şi romantism. Este şi o perioadă optimă pentru acele doamne care îşi doresc un copil. Puteţi avea parte de un succes chiar înalt şi pentru speculaţii.

 

SCORPION: Viaţa familială vă va oferi satisfacţie, afecţiune şi multă bucurie. Este o perioadă prielnică şi pentru a realiza schimbări semnificative legate de mediul şi de spaţiul domestic. Se mai rezumă şi o trăire nostalgică.

 

SĂGETĂTOR: Înţelepciunea, onestitatea şi blândeţea vorbelor vă vor fi fantastice atuuri per ansamblul perioadei. Se relevă un falnic succes şi în cele ce ţin de examinări. Veţi mai primi şi o veste încântătoare ce vă va însenina sufletul.

 

CAPRICORN: Astrele vă preconizează, cu facilitate, o reuşită financiară uluitoare pentru următoarea perioadă. Este un moment potrivit şi pentru a vă descoperi şi dezvolta noi talente, abilităţi, aptitudini ori competenţe.

 

VĂRSĂTOR: Veţi resimţi debutul unei perioade extraordinar de prilenice ce vă va oferi o plenitudine de beneficii în diverse domenii ale vieţii. Optimismul, pacea sufletească, jovialitatea, caritatea şi altruismul vă vor fi definitorii!

 

PEŞTI: După o perioadă destul de furtunoasă, iată că se limpezeşte şi cerul vieţii voastre de norii cei furioşi, urmând evenimente cu adevărat mai faste. Se mai rezumă şi o superbă creativitate ce vă vă îmbogăţi spiritual!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *