E scris în stele – sâmbătă, 2 iulie 2022

Aspectul astrologic marcant al zilei este oferit de către trigonul lui Mercur de pe Gemeni cu Saturn, în retrogradare, de pe Vărsător. Planetele forte ale zilei indică un moment celest oportun care ne va oferi o energie versatilă, dar şi constructivă, foarte folositoare în a ne atinge multe dintre obiectivele scontate pentru această zi. Poziţionarea planetară evocată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, adaptabilitate, tact şi ingeniozitate. Este o zi potrivită astral pentru a ne dedica unor acțiuni, activităţi şi sarcini ce necesită exersarea productivă, eficientă şi constantă a atenţiei şi a răbdării în beneficiul unor proiecte de ordin practic sau pragmatic.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă! Comunicarea cu cei din jur se va realiza într-un mod eficient. Puteţi câştiga şi prietenia unei persoane decente şi influente.

 

TAUR: Vi se relevă o zi destul de prielnică pentru discuții productive legate de bani și de alte valori. În carieră, mulţumită unor tatonări şi acţiuni mai vechi, veţi putea repurta o victorie frumoasă!

 

GEMENI: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine sentimentală şi protectivă faţă de cei din jur. Totodată, se mai arată seriozitate şi onestitate în raporturile cu străinii ori cu alte persoane din afara ţării.

 

RAC: O persoană isteaţă vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Totodată, în planul cheltuielilor, ar fi recomandabil să încercaţi să fiţi ceva mai moderaţi și economi.

 

LEU: Astrele indică o zi destul de avantajoasă pentru întâlniri şi activități legate de prieteni ori de amici. Veţi avea parte și de o zi cu ipostaze cumva mai serioase alături de persoana iubită.

 

FECIOARA: În această zi vi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. La locul de muncă vă veţi arăta uşor mai sobri, mai responsabili şi cu mult mai mult tact.

 

BALANŢA: Veți dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă! Veși avea parte de succes și în treburi ce ţin de călătorii şi de străinătate. Veţi fi şi mai mândri de copii ori de reuşitele acestora.

 

SCORPION: Astrele preconizează că puteți avea parte de un ajutor material! Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. În plus, în chestiuni familiale, veţi reliefa un comportament responsabil, dârz şi stăruitor!

 

SĂGETĂTOR: Se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate! În iubire vi se relevă o stabilizare a trăirilor afective.

 

CAPRICORN: Veţi avea parte de o zi mai pozitivă în chestiuni ce ţin de starea generală de sănătate. În plan material, graţie unor eforturi din trecut, se pot evidenţia unele ocazii deosebite de câştig!

 

VĂRSĂTOR: Astrele indică o zi favorabilă în ipostaze ce ţin de dragoste, dar şi de relaţia cu cei mici din familie. Vă veţi prezenta și cumva mai răbdători şi mult mai consecvenţi în acțiuni.

 

PEŞTI: Se pot ivi unele ipostaze, legate mai ales de casă şi de familie, ce vă pot oferi mai multe linişte şi împlinire sufletească. Dacă veţi da dovadă de tact şi de spirit strategic, puteți ,,lovi” viguros în uneltirile duşmanilor secreţi!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.