E scris în stele – sâmbătă, 2 martie 2024

Aspectul astrologic determinant al zilei este descris de trigonul Lunii de pe Scorpion cu planeta Neptun de pe Pești. Această gentilă poziţionare astrală ne dăruieşte: inspiraţie, clarviziune şi idealism, precum şi talente şi aptitudini artistice ori literare. Este un aspect celest ce potenţează, într-un mod firesc, cercetarea spirituală, dar şi cea ocultă, precum şi sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă ori estetism.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele relevă că veţi avea parte de un bun noroc la resursele apropiaţilor. Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Divinitate vă va ocroti de marile rele ale acestei zile.

 

TAUR: Se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate. Prietenii vă vor oferi unele circumstanţe extrem de favorabile pentru planurile voastre.

 

GEMENI: Veţi avea o zi mai prielnică în chestiuni ce ţin de starea generală de sănătate. În cele ce ţin de carieră se arată rezultate grozave ce vă vor obţine o reuşită tactică. Veţi fi și foarte apreciaţi şi admiraţi.

 

RAC: Astrele indică o zi favorabilă în chestiuni ce ţin de dragoste şi relaţia cu cei mai mici din familie. Se mai relevă şi unele veşti plăcute, un bun spor la călătorii, precum şi un moment foarte avantajos pentru evoluţie spirituală.

 

LEU: Se arată unele ipostaze legate de casă şi de familie ce vă vor oferi mai multă linişte şi împlinire sufletească. Veţi mai avea şi un foarte bun noroc la banii celorlalţi, dar şi o protecţie împotriva marilor incidente sau accidente.

 

FECIOARA: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă. Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. În viaţa de cuplu, dar şi în afaceri şi în alte înţelegeri, se arată evenimente ce vă vor oferi bucurie.

 

BALANŢA: Veţi avea parte de o zi ceva mai prielnică în plan financiar. La locul de muncă veţi resimţi unele sentimente de împlinire şi înţelegere. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere importantă.

 

SCORPION: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine sentimentală şi protectivă faţă de cei din jur. Totodată, în iubire se arată şi o mare cucerire. Veţi avea succes şi la speculaţii.

 

SĂGETĂTOR: O femeie, probabil mai matură, vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Veţi dispune de o stare interioară, mentală cumva mai tihnită. Familia vă va oferi momente calde, frumoase şi conciliante.

 

CAPRICORN: Astrele indică o zi avantajoasă pentru întâlniri şi alte demersuri legate de prieteni şi amici. Veţi prezenta o judecată înţeleaptă şi profundă ce îi va fermeca pe cei din jur. Se preconizează şi unele veşti fericite.

 

VĂRSĂTOR: În această zi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. Se mai arată și că puteţi avea parte de un noroc interesant în chestiuni ce ţin de bani şi beneficii materiale.

 

PEŞTI: Se arată că veţi dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă. Veţi avea parte de succes în chestiuni ce ţin de călătorii şi de străinătate. Veţi fi şi mai spirituali, tandri, precum şi cumva mai misterioși.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *