E scris în stele – sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Unghiul astral de forţă al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Berbec cu Pluto de pe Capricorn. Acest indicator astrologic ne poate vorbi de: imoralitate, asprime, insensibilitate, furie, indolenţă, precum şi de alte trăsături mai neplăcute. Cele mai predispuse persoane către influenţa vicioasă a acestui aspect astrologic sunt femeile, îndeosebi acelea mai trecute prin viaţă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă puteți reliefa cumva mai hipersensibili, agitați și volatili, fiind necesar să dați dovadă de un autocontrol mai bun. În plan profesional unii oameni cu intenţii nedrepte se pot împotrivi reuşitei voastre sociale.

 

TAUR: Căutaţi să nu cădeţi în capcana unei ispite sentimentale, pentru a nu vă lovi de niște probleme cam mari pe mai târziu. În relaţia cu străinătatea puteţi întâmpina unele blocaje chiar foarte dificile.

 

GEMENI: Unii aşa zişi ,,prieteni” pot încerca să extragă unele beneficii nemeritate de urma voastră! Vi se mai arată și un potenţial risc semnificativ de incidente ori accidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

RAC: Superiorii ierarhici de la locul de muncă se pot arăta cam insensibili faţă de năzuinţele voastre. Vă rog să fiţi mai atenţi la acte. Vi se pot releva și unele tensiuni în viața de cuplu!

 

LEU: Nu este defel o zi bună pentru învăţare şi evaluări. Încercaţi să amânaţi călătoriile mai lungi pentru o altă zi mai pozitivă. Vi se mai pot prezenta și unele probleme de sănătate mai importante.

 

FECIOARA: Ar fi indicat să vă controlaţi mai eficient pornirile emoţionale mai turbulente pentru a nu regreta mai tărziu deznodământul. Fiţi mai atenţi şi la cheltuieli. În dragoste vi se pot ivi unele ipostaze destul de supărătoare.

 

BALANŢA: Persoana de cuplu se poate arăta cumva mai agitată, schimbătoare şi dificilă pentru această zi. Încercaţi să minimalizaţi orice risc de conflict sentimental. Multă atenţie şi în relaţia cu părinţii.

 

SCORPION: La locul de muncă vă puteți arăta mai superficiali şi cu un chef de lucru cam redus. Ar fi de foarte bine dacă aţi reuși să depăşiți acest impas! Mai multă atenţie şi cu sănătatea! Încercaţi să fiţi mai puţin vehemenţi în discurs.

 

SĂGETĂTOR: În dragoste vă veţi arăta cumva mult prea dezinvolţi, senzuali şi aventuroşi, fiind indicat să vă mai temperaţi puţin în atitudine. Fiţi mult mai atenţi la bani şi la administrarea valorilor.

 

CAPRICORN: Raporturile cu persoanele din familie se pot arăta mai nesatisfăcătoare pentru această zi, din unele cauze ce ţin de gusturi şi valori diferite. Căutaţi, per general, să nu vă arătaţi prea duri şi dictatoriali.

 

VĂRSĂTOR: Vă puteți prezenta cumva mai superficiali şi cam neinspiraţi în discurs. Puteți primi și o veste mai puțin fericită. Fiţi mai atenţi şi la neplăcerile provocate de duşmanii ascunşi.

 

PEŞTI: Vă propun să vă arătaţi mai moderaţi şi mai atenţi în cheltuieli, pentru a nu vă risipi resursele. Se mai pot ivi și unele divergenţe destul de drastice legate de relaţia cu un prieten apropiat.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.