E scris în stele – sâmbătă, 3 septembrie 2022

Unghiul astral dominant al zilei este redat de către opoziţia lui Mercur de pe Balanță cu Jupiter, în retrogradare, de pe Berbec. Acest aspect astrologic predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere şi de raţiune, nesinceritate, comunicare grosolană şi lipsă de tact, dificultăţi la drum şi în relaţia cu străinii, indecizie şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor ipostaze agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală a unor virtuţi şi trăsături ce ţin de: loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Nu este o zi fastă pentru afaceri. Puteţi manifesta şi o atitudine mai nepăsătoare, indolentă în raport cu cei din jur, fiind indicat să vă temperaţi comportamentele negative!

 

TAUR: La locul de muncă puteţi avea parte de unele discuţii mai deranjante. Vi se pot reliefa şi unele semne mai nefavorabile ce ţin de sănătate! Căutaţi să evitaţi orice risc inutil!

 

GEMENI: Vă puteţi lovi de unele discuţii în contradictoriu cu persoana iubită. Nu este o zi prielnică pentru activităţi speculative. Fiţi mai concilianţi în relaţia cu un amic mai matur.

 

RAC: Se poate dezlănțui o ceartă mai aprigă cu un părinte! Nu este o zi de bun augur pentru a plănui modificări care ţin de casă. Fiţi foarte calculaţi în chestiuni ce ţin de profesie şi în relaţia cu şefii!

 

LEU: Puteți avea parte de o comunicare mai neclară şi cam păguboasă în relaţia cu cei din jur. Mai puteţi primi şi unele veşti chiar îngrijorătoare! Vi se mai prevăd și unele indicii cam rele la drum lung!

 

FECIOARA: Discuţiile legate de bani ori de valori nu prea vor cunoaşte deznodământul vizat! Aveţi grijă să nu rătăciţi un bun preţios! Se mai relevă şi un risc mai înalt de accidente!

 

BALANŢA: Puteți prezenta o natură mai duală, superficială şi inconsecventă. Nu este o zi potrivită pentru activităţi ce necesită îndemânare ori implicare intelectuală! Atenţie şi la pericolul de a fi prădaţi!

 

SCORPION: Duşmanii ascunşi pot urzi planuri răutăcioase la adresa voastră! Veţi dispune şi de o stare de spirit cumva mai tulburată. Se mai pot ivi şi unele necazuri semnificative legate de starea de sănătate!

 

SĂGETĂTOR: Puteţi avea parte de discuţii mai acide cu prietenii, amicii! În iubire se prezintă unele evenimente mai dezamăgitoare! Fiţi ceva mai calmi şi mai înţelegători în relaţia cu copiii!

 

CAPRICORN: Căutaţi să nu intraţi în discuţii conflictuale cu superiorii de la job! Pentru astăzi nu ar fi de bun augur să tatonaţi noi direcţii de ordin profesional! Se poate ivi şi o stricăciune în mediul domestic!

 

VĂRSĂTOR: Există un risc semnificativ de necazuri la drum lung! Vă mai pot parveni şi unele veşti mai neplăcute de la mare distanţă! Încercaţi să fiţi mai ponderaţi şi mai echilibraţi în discurs.

 

PEŞTI: Ar fi recomandat să vă feriţi de împrumuturi pe parcursul acestei zile. Se întrevede şi un minor risc de incidente! Căutaţi să vă folosiţi talentele, abilitățile și competenţele înspre îndeplinirea unui scop pozitiv!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *