E scris în stele – sâmbătă, 4 februarie 2023

Aspectul astrologic major al zilei este redat de cuadratura Soarelui de pe Vărsător cu planeta Uranus de pe Taur. Astfel, această energie astrală ne vorbeşte de: excentricitate, inconstanţă, revoltă, idealism, radicalism, hipersensibilitate, pierderi băneşti neaşteptate, dar şi asocieri dăunătoare. Este recomandabil ca astăzi, în toate chestiunile cotidiene, să afişăm o atitudine ,,cu capul pe umeri” şi să nu acţionăm sub impulsul instinctual al momentului.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele pot arăta unele impedimente şi dificultăţi în relaţia cu prietenii. Se poate ca o persoană care v-a ajutat până de curând să se delimiteze de voi. În plan financiar nu aveţi parte, din păcate, de indicii tocmai pozitive.

 

TAUR: În plan profesional se arată că vă veţi prezenta mai nesatisfăcuţi şi dezamăgiţi. Încercaţi să nu daţi curs unei discordii cu şeful. Fiţi ceva mai temperaţi şi mai prevăzători!

 

GEMENI: Dacă aveţi plănuite călătorii lungi ar fi foarte indicat să le reprogramaţi pentru o altă dată, deoarece indiciile astrelor nu vă prea surâd. Această zi vă poate prilejui unele evenimente mai severe, deci mai multă grijă!

 

RAC: : Încercaţi să optaţi pentru o stare sufletească mai calmă şi senină. Nu vă lăsaţi consumaţi de frustrări şi de ambiţii materiale şi afective negative. Se mai pot isca şi unele dificultăţi sau conflicte gratuite în relaţia cu prietenii.

 

LEU: În viaţa de cuplu va fi o zi cu unele evenimente impredictibile şi cam nefaste. Nu luaţi, încă, nici o decizie, ci aşteptaţi o zi în care puteţi gândi faptele ,,la rece”. Mai multă atenţie şi la schimbări profesionale neașteptate!

 

FECIOARA: Se pot ivi unele stări mai supărătoare legate de sănătate. Dacă apar ceva probleme mai serioase este indicat să consultaţi medicul. Nu este o zi favorabilă pentru călătorii pe distanţe lungi.

 

BALANŢA: Astrele indică o doză mai înaltă de inconstanţă şi hipersensibilitate în plan amoros. Încercaţi să fiţi mai rezonabili în relaţia cu persoana iubită. Se poate ivi şi un risc minor de incidente.

 

SCORPION: Dacă vor apărea unele neînţelegeri familiale încercaţi să calmaţi conflictul şi nu ,,puneţi paie pe foc”. Nu este o zi favorabilă pentru a vă ocupa de treburi domestice. Relaţia cu persoana dragă se va arăta ceva mai inconstantă.

 

SĂGETĂTOR: Comunicarea cu cei din jur va cunoaşte unele dificultăţi, iar discursul vostru va fi cumva mai deranjant. Fiţi mai atenţi şi la evaluări! Vă recomand mai multă grijă și în planul sănătății.

 

CAPRICORN: Dați dovadă de mult mai multă prudență în chestiuni ce ţin de bani! Fiţi mai economi şi nu vă hazardaţi la cheltuieli. În viaţa amoroasă se pot arăta unele situaţii stranii.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi remarca cumva mai volatili, hipersensibili şi ceva mai pretenţioşi. Ar fi de dorit să vă domoliţi aceste trăsături pentru a nu intra în divergențe cu cei din jur. Atenţie şi la problemele ce ţin de cămin!

 

PEŞTI: În plan afectiv se pot ivi unele stări emoţionale cumva mai incoerente. Chiar mai mult, să fiţi atenţi la unele probleme de sănătate mai neobişnuite. Nu este o zi favorabilă pentru învăţat şi alte activităţi de ordin intelectual.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrale predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *