E scris în stele – sâmbătă, 6 august 2022

Aspectarea astrologică principală a zilei este redată de către opoziţia Lunii de pe Scorpion cu planeta Marte de pe Taur. Această expresie astrală zbuciumată ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate. Cea mai bună metodă de echilibrare a acestor tendinţe primejdioase ale zilei stă în dezvoltarea şi expresia unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa. Astfel, vom putea depăşi cu succes mai toate provocările acestei zile cumva mai agitate!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se pot reliefa unele dificultăţi legate de bani. Aşadar, fiţi mult mai atenţi la buzunar! Vi se poate ivi şi un risc mai semnificativ de incidente ori accidente! Fiţi mai optimişti şi încrezători în sine!

 

TAUR: În ipostaza de cuplu pot apărea unele evenimente turbulente. Trataţi-le cu mai multă înțelepciune şi sensibilitate afectivă! Controlaţi-vă mai eficient pornirile păguboase şi fiţi mai atenţi și în afaceri!

 

GEMENI: Vi se relevă o zi cu potențiale tensiuni la job. Pot apărea dificultăţi semnificative în gestionarea sarcinilor de lucru ori chiar unele răutăţi din partea unor colegi. Vi se mai pot arăta şi unele probleme domestice.

 

RAC: Astrele indică evenimente mai puţin îmbucurătoare în dragoste. Se pot prezenta şi unele probleme legate de cei mici din familie. Planurile voastre de viitor pot cunoaşte un regres semnificativ!

 

LEU: Fiţi mai atenţi la unele potențiale probleme legate de cămin ori de un părinte. Se mai pot prezenta şi unele ratări sau alte necazuri semnificative legate de obiectivele voastre profesionale.

 

FECIOARA: Evitaţi, mai cu orice preţ, să intraţi în conflict cu cei din jur! Controlaţi-vă pornirile impulsive şi daţi dovadă de mai multă maturitate emoţională. Studiul, evaluările şi călătoriile vă pot fi destul de problematice în această zi.

 

BALANŢA: Ar fi recomandat să suflaţi până şi-n iaurt atunci când vine vorba de bani. Ţineţi-vă sub control bugetul şi nu realizaţi tranzacţii importante. Există şi un risc de pierdere a unor obiecte personale importante. Atenţie şi la unele mici incidente.

 

SCORPION: Depăşiţi-vă mai orice stare de nervi, toane sau încrâncenare. Căutaţi să aveţi o atitudine mai amiabilă şi constructivă. În cuplu, dar şi în afaceri sau în chestiuni legale, se arată, din păcate, cam multă neşansă.

 

SĂGETĂTOR: În această zi vă pasc destul de multe probleme şi ghinioane. Aşadar, ar fi foarte indicat să fiţi mult mai calmi şi mai atenţi pe tot parcursul zilei. Se pot reliefa şi unele probleme ce ţin de lucru sau de sănătate.

 

CAPRICORN: Astrele indică unele neplăceri mai importante în relaţia cu prietenii. Dacă apare o divergenţă mai puternică, ar fi recomandat să încercaţi să aveţi o atitudine mai echilibrată. Vi se mai arată o doză semnificativă de neşansă şi în dragoste.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi a pericolelor din punct de vedere profesional, riscând o lezare a imaginii publice ori chiar o pierdere a statutului social. Deci, fiţi mult mai prudenţi la energiile zilei! Se pot prezenta şi unele probleme ce ţin de casă ori de familie.

 

PEŞTI: Astrele vă prezic un moment mai nefast legat de călătorii sau alte contacte cu persoane din străinătate ori care călătoresc des în afara ţării. Este o zi în care trebuie să vă dovediţi abilitatea şi versatilitatea în discurs.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *