E scris în stele – sâmbătă, 8 iunie 2024

Expresia celestă determinantă a zilei este redată de cuadratura lui Venus de pe Gemeni cu Saturn de pe Pești. Energia acestui aspect astrologic cam dur ne poate provoca stări de: melancolie, nelinişte, îndoială şi gândire negativă. Clarificarea acestor dimensiuni energetice mai negative stă în reliefarea şi dezvoltarea unor calităţi ce ţin de: modestie, cumpătare, altruism şi încredere de sine.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În comunicare vă puteţi arăta cumva mai superficiali şi nesinceri. Fiţi mai îngăduitori cu femeile mai tinere din anturaj. Mai multă atenţie și cu sănătatea, fiind predispuşi spre unele afecţiuni cam neplăcute.

 

TAUR: Puteţi manifesta o natură excesivă şi risipitoare în chestiuni ce ţin de bani şi de alte valori. Se mai poate ivi un conflict acid cu un prieten mai vechi ori cu un amic mai în etate.

 

GEMENI: Ar fi recomandabil să vă controlaţi pornirile capricioase şi imature, dând dovadă de o atitudine cât mai amiabilă şi armonioasă. Se pot ivi şi unele relaţionări mai dificile cu şefii.

 

RAC: Nu este, sub nici o formă, o zi favorabilă pentru a vă implica în relaţii discrete, ascunse. O femeie mai tânără va încerca să va discrediteze subtil. Mare atenţie la drumuri mai lungi.

 

LEU: Se pot prezenta unele necazuri din pricina unor amici. Evitaţi să intraţi în certuri cu o prietenă mai tânără. Fiţi mai responsabili cu datoriile şi aveţi grijă la unele mici accidente.

 

FECIOARA: În această zi puteţi atrage antipatia, uneori chiar adversitatea, unor oameni puternici și influenți social. Se pot ivi și vătămări ale imaginii publice. Nu semnaţi contracte ori alte înţelegeri!

 

BALANŢA: Puteţi primi unele veşti îngrijorătoare de la sau despre o femeie mai tânără de la mare depărtare. Fiţi corecţi în caz de examinări! Se mai pot reliefa şi unele probleme supărătoare de sănătate.

 

SCORPION: Căutaţi să nu intraţi în cheltuieli excesive ori alte ipostaze similare. Se poate prezenta un minor risc de incidente pentru voi ori o femeie tânără apropiată. În dragoste se arată unele semne de ceartă.

 

SĂGETĂTOR: Persoana de cuplu se poate arată ca și imposibil de mulţumit în această zi, manifestând unele atitudini volatile şi iresponsabile. Se mai pot înfăţişa şi unele greutăţi în relaţia cu părinţii.

 

CAPRICORN: Fiţi foarte atenţi şi diplomaţi în relaţia cu o femeie mai tânără de la job. Mai puteţi resimţi şi unele neajunsuri legate de starea de sănătate. Nu e o perioadă fastă pentru călătorii.

 

VĂRSĂTOR: Veţi avea parte de o zi chiar dinamică, însă nu şi prea benefică, în cele ce ţin de amor. Ar fi indicat să daţi dovadă de fidelitate şi de bun simţ în cuplu. Se pot rezuma şi unele dificultăţi financiare.

 

PEŞTI: Nu este un moment oportun pentru a realiza unele modificări sau amenajări estetice în cămin. Fiţi mai concilianţi în relația cu femeile mai tinere din familie. Încercaţi să fiţi mai pozitivi şi receptivi!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *