E scris în stele – vineri, 17 iunie 2022

Aspectul astrologic reprezentativ al zilei este înfăptuit de cuadratura Soarelui de pe Gemeni cu planeta Neptun de pe semnul zodiacal al Peştilor. Această poziţie celestă dificilă ne poate pricinui: scandaluri, neglijenţă, grosolănie, necinste, fanatism, răzvrătire, atitudini vicioase şi stări de temere nejustificată. Este foarte important ca în această zi să căutăm să dăm dovadă de corectitudine, omenie, înţelepciune şi de mai multă înţelegere şi sensibilitate în relaţia cu cei din jur. În chestiuni ce ţin de spiritualitate este necesar, ca indiferent de orice situaţie ivită, să nu ne pierdem speranţa şi încredere în justeţea planului Divinului pentru fiecare dintre noi.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată o concentrare mai redusă în plan intelectual, fiind destul de predispuşi erorilor. Căutaţi să fiţi mai clari în discurs! Menajaţi-vă, cu mult mai atentă grijă, sănătatea!

 

TAUR: Aştrii vă rezumă o oarecare dezorganizare în plan financiar. Prietenii vă pot aduce în unele posturi destul de controversate, aşadar manifestaţi mai multă rezervare în relaţia cu aceştia.

 

GEMENI: Veţi fi cumva mai autoritari, superficiali şi cam prea egoişti. În profesie vă puteţi izbi de unele dificultăţi ce au o încărcătură maliţioasă, fiind necesară o atitudine mai pragmatică.

 

RAC: Un bărbat matur va încerca, prin metode ascunse, să vă facă probleme. Menajaţi-vă şi starea de sănătate. Vă recomand foarte multă atenţie şi la drumuri şi la călătorii, spre a evită unele evenimente neplăcute.

 

LEU: Raporturile cu prietenii vă vor releva unele neînţelegeri, unele chiar destul de severe. Din cauza imprudenţei, a impusivităţii sau a neglijenţei puteţi avea parte şi de unele mici incidente.

 

FECIOARA: Reputaţia voastră ar putea fi lezată de unele zvonuri înveninate. În cuplu se vor ivi unele atitudini cumva mai excentrice, mai curioase, fiind util să abordaţi o atitudine mai obiectivă.

 

BALANŢA: Nu vă sunt prielnice activităţile ce ţin de studiu şi examinări. Fiţi mai atenţi şi la drumuri. Mai multă atenţie şi cu sănătatea, existând un risc de afecţiuni cumva mai exotice.

 

SCORPION: Veţi prezenta o stare de spirit ceva mai agitată, mai frământată. Speculaţiile de orice fel, dar şi întreprinderile de ordin sentimental, nu vă sunt astăzi, din nefericire, de bun augur.

 

SĂGETĂTOR: În viaţa de cuplu se vor ivi unele ipostaze destul de volatile, fiind necesar să gestionaţi capriciile persoanei dragi. Vi se mai arată şi unele întâmplări mai complicate legate de familia natală.

 

CAPRICORN: Astrele vă pot releva unele mici probleme de sănătate. Fiţi mai precauţi în raporturile cu bărbaţii de la job. Se mai prevăd şi unele dificultăţi în comunicarea cu anturajul.

 

VĂRSĂTOR: Legăturile cu proprii copii se vor arăta mai puţin îmbucurătoare. Se pot prezenta şi unele minore dezamăgiri în cuplu. Se mai arată şi unele achiziţii sau cheltuieli destul de costisitoare.

 

PEŞTI: Veţi dispune de unele trăiri cumva mai exaltate şi confuze. Fiţi mai concilianţi în relaţiile cu cei de acasă. Per ansamblul zilei încercaţi să fiţi ceva mai practici şi mai realişti.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi mereu dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *