E scris în stele – vineri, 17 mai 2024

Aspectarea celestă reprezentativă a acestei zile este redată de opoziţia Lunii de pe Fecioară cu planeta Saturn de pe Pești. Aspectul ceresc analizat predispune la: necazuri, greutăţi, dezamăgiri, amânări, timiditate, pesimism şi blocaje emoţionale. Energia acestui unghi celest este una destul de potrivnică şi sănătăţii, inducând o stare mohorâtă, interiorizată şi egoistă. Soluţia echilibrării acestor influenţe astrale disonante, dar şi a corectării deficienţelor esenţiale ale zilei, stă în dezvoltarea personală a unor calităţi şi atitudini ce ne pot întări în plan emoţional şi psihologic. Aceste trăsături pozitive, ce trebuiesc cultivate cu grijă, sunt îndeosebi: stăpânirea de sine, seriozitatea, stăruinţa, modestia, tactul şi diplomaţia.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este nevoie de mult mai multă atenţie la locul de muncă. Pot apărea dificultăţi semnificative în gestionarea sarcinilor ori chiar răutăţi din partea unor colegi. Vi se mai pot arăta şi unele probleme domestice.

 

TAUR: Astrele indică evenimente mai puţin îmbucurătoare în dragoste. Se pot ivi şi unele probleme legate de cei mici din familie. Planurile voastre de viitor vor cunoaşte un regres semnificativ.

 

GEMENI: Fiţi mai atenţi la unele necazuri legate de cămin ori de un părinte. Se mai pot prezenta şi unele ratări sau probleme semnificative legate de obiectivele profesionale scontate.

 

RAC: Evitaţi, cu orice preţ, să intraţi în conflict cu cei din jur. Controlaţi-vă pornirile malițioase şi daţi dovadă de mai multă maturitate emoţională. Studiul, evaluările şi călătoriile vă pot fi destul de problematice în această zi.

 

LEU: Ar fi recomandat să ,,suflaţi până şi-n iaurt” atunci când vine vorba de bani! Ţineţi-vă sub control bugetul şi nu realizaţi tranzacţii importante! Există şi un risc de pierderi de obiecte personale. Se mai relevă și un minor risc de accidente.

 

FECIOARA: Depăşiţi-vă orice stare de nervi, toane sau încrâncenare. Căutaţi să aveţi o atitudine mai amiabilă şi constructivă. În cuplu, dar şi în afaceri sau în chestiuni legale, se arată cam multă neşansă.

 

BALANŢA: În această zi vă pot paște destul de multe probleme ori ghinioane. Aşadar, ar fi foarte indicat să fiţi mult mai calmi şi mai atenţi pe tot parcursul zilei. Se mai pot reliefa şi unele probleme ce ţin de lucru sau de sănătate.

 

SCORPION: Astrele indică unele neplăceri mai importante în relaţia cu prietenii. Dacă apare o divergenţă mai puternică, ar fi recomandat să încercaţi să aveţi o atitudine mai cumpătată. Se arată neşansă şi în dragoste.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi a pericolelor din punct de vedere profesional, riscând o pierdere a unui statut social sau chiar a imaginii publice. Deci, fiţi mai prudenţi la energiile zilei. Se pot prezenta şi unele probleme ce ţin de casă ori de familie.

 

CAPRICORN: Astrele prezic un moment mai nefast legat de călătorii sau alte contacte cu persoane din străinătate ori care călătoresc des în afara ţării. Este o zi în care trebuie să vă dovediţi abilitatea şi versatilitatea în discurs.

 

VĂRSĂTOR: Se pot reliefa unele dificultăţi în treburile ce ţin de bani. Aşadar, fiţi mult mai atenţi la buzunar. Se poate ivi şi un risc mai semnificativ de decepţii ori chiar de incidente. Fiţi mai optimişti şi încrezători în sine.

 

PEŞTI: În ipostaza de cuplu pot apărea unele evenimente turbulente. Trataţi-le cu mai multă dedicare şi sensibilitate afectivă. Controlaţi-vă pornirile păguboase şi fiţi mai atenţi în afaceri, dar şi în chestiuni legale.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *