E scris în stele – vineri, 19 mai 2023

Evenimentul astral reprezentativ al zilei este redat de conjuncţia Lunii cu planeta Uranus de pe Taur. Cuvintele cheie ale zilei sunt: inventivitate, originalitate, spontaneitate, inovativitate și idealism, însă şi excentricitate, asprime, inconsecvenţă, impulsivitate și revoltă. Este o zi specială, o zi a acelor persoane ce îşi urmează propria cale, propriul drum ori propria simţire de la viaţă!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă puteți arăta mai nesatisfăcuţi de dimensiunea financiară a zilei. Ar fi bine dacă aţi fi mai precauţi şi mai economi în toate chestiunile ce ţin de bani. Nu este o zi prielnică pentru a vă dovedi abilitatea executivă.

 

TAUR: Puteți dispune de o stare interioară cumva mai pesimistă, posacă şi melancolică. Încercaţi, ca prin gândire constructivă şi un pic de iniţiativă, să vă energizaţi şi să vă clădiţi o atitudine mai constructivă.

 

GEMENI: Mai multă atenţie cu sănătatea, deoarece astrele vă pot prilejui unele potenţiale dificultăţi. Duşmanii secreţi pot încerca să urzească planuri care să va aducă căderea! Mare atenţie, în special, la femei şirete!

 

RAC: Planurile şi aspiraţiile voastre de viitor pot cunoaşte o întârziere semnificativă şi severă. Prietenii vă pot dezamăgi, însă încercaţi să le mai oferiţi o şansă. Fiţi mai încrezători de la viaţă!

 

LEU: Evenimentele zilei vă pot reda o turnură cumva mai nefavorabilă în plan profesional. Ar fi indicat să nu încercaţi să acţionaţi, încă, pentru depăşirea acestui blocaj, ci să aşteptaţi un moment cumva mai calm.

 

FECIOARA: Astrele vă relevă o zi mai ceva mai nefastă pentru studiu şi evaluări. Aşadar, concentraţi-vă atenţia cât mai minuţios asupra sarcinilor propuse! Vă pot parveni şi unele veşti mai puţin încurajatoare.

 

BALANŢA: Încercaţi să vă construiţi prin gândire pozitivă o stare afectivă mai optimistă. Se pot releva şi unele dificultăţi de ordin financiar. Aveți şi un minor de risc de accidente ori incidente, deci fiţi ceva mai prevăzători!

 

SCORPION: În viaţa de cuplu vi se pot ivi unele episoade mai reci din punct de vedere afectiv. Este recomandabil să căutaţi ca prin mai multă iubire şi tandreţe să moderaţi orice situaţie tensionată. Atenţie şi în afaceri!

 

SĂGETĂTOR: Ar fi indicat să vă menajaţi cu mai multă conştiinciozitate starea generală de sănătate, deoarece se pot releva unele potenţiale afecţiuni mai serioase. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele evenimente mai puţin îmbucurătoare.

 

CAPRICORN: În dragoste vă puteţi lovi de unele circumstanţe destul de dezamăgitoare. Totuşi, încercaţi să nu puneţi la suflet aceste neplăceri şi treceţi cu împăcare și seninătate mai departe. Atenţie şi cu copiii!

 

VĂRSĂTOR: Nu este o zi indicată pentru a vă ocupa de chestiuni domestice. Lăsaţi treburile casei pentru o altă zi! Totodată, şi în planul familiei, mai ales în legătură cu o persoană de gen feminin, se pot prezenta unele provocări semnificative.

 

PEŞTI: Astăzi vă puteți arăta cumva mai interiorizaţi şi închistaţi, fiind necesar să încercați să vă depășiți blocajele emoționale! Fiți mai rezervați când vine vorba de decizii majore! Nu este o zi fastă nici pentru studiu şi călătorii.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *