E scris în stele – vineri, 19 noiembrie 2021

Aspectul celest principal al zilei este înfăptuit de către opoziţia Lunii de pe Taur cu Soarele de pe Scorpion, rezultând fenomenul de Lună Plină, eveniment ceresc suprapus cu o eclipsă parțială a astrului nopții. Acest unghi astrologic al luminariilor ne vorbeşte de: accese de furie, impulsivitate, orgoliu nestăvilit, aroganţă, egoism, extravaganţă, vanitate, snobism şi lipsă de măsură. Soluţia astrală a temperării deficienţelor zilei stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de: înţelepciune, răbdare, integritate, corectitudine, bunăvoinţă şi pozitivism. Doar expresia acestor calităţi are, într-adevăr, potenţialul de a limita efectele adverse ale acestei aspectări care indică un ,,război în ceruri”, un conflict ce are urmări, chiar din plin, şi pe Pământ.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Din ceea ce prezintă astrele, nu prea vi se arată un spor satisfăcător la bani. Astfel, ar fi deosebit de indicat să adoptaţi o atitudine financiară mai precaută şi chibzuită. Atenţie şi la unele mici riscuri de incidente!

 

TAUR: Vă veţi arăta mai duri şi mai încăpăţânaţi. Ar fi de dorit să reflectaţi mai mult şi să arătaţi o atitudine mai flexibilă şi înţelegătoare față de cei din jur. Mai multă atenţie și în cuplu şi în afaceri!

 

GEMENI: Starea voastră de sănătate va cunoaşte o oarecare depreciere pentru această zi. Astfel, ar fi indicat să vă menajaţi şi vă ocrotiţi mai serios faţă de aceste probleme. Fiţi ceva mai laborioşi şi productivi la job.

 

RAC: Raporturile amicale se vor releva cumva mai instabile pentru această zi. Aşadar, dacă se arată dezamăgiri din partea prietenilor, fiţi cumva mai concilianţi în raport cu aceştia. Mai multă atenţie şi la turbulențele din viaţa amoroasă!

 

LEU: Se pot ivi unele ipostaze dure în plan profesional. Astfel, fiţi ceva mai atenţi la locul de muncă. În plan familial se pot arăta unele neînţelegeri şi conflicte cu un membru cu autoritate al casei.

 

FECIOARA: Veţi prezenta o stare emoţională cumva mai stresată şi surmenată. Ar fi recomandabil să vă odihniţi şi să vă relaxaţi ceva mai mult. Fiţi mai atenţi și la drumuri sau la discuţii în contradictoriu.

 

BALANŢA: Vi se poate releva un oarecare risc de incidente ori de accidente. Aşadar, fiţi ceva mai prudenţi şi concentraţi. În plan financiar fiţi mai atenţi şi economi în cheltuieli, dar şi în investiţii.

 

SCORPION: Nu lăsaţi să apară episoade divergente în viaţa voastră de cuplu! La cel mai mic semn de discordie, căutaţi o soluţie amiabilă şi echilibrată. Fiţi ceva mai atenţi şi în afaceri! Încercaţi, totodată, să vă temperaţi și orgoliul!

 

SĂGETĂTOR: Se pot reliefa unele probleme de sănătate. Încercaţi, astfel, să vă menajaţi cât mai fidel starea de sănătate. Evitaţi să vă însinguraţi sau să vă retrageţi de lume. Atenţie mai mare şi la duşmanii secreţi!

 

CAPRICORN: În dragoste vă veţi arăta destul de greu de mulţumit de către persoana iubită. Încercaţi să vă moderaţi şi fiţi mai recunoscători faţă de partener. Mai multă atenţie şi cu prietenii!

 

VĂRSĂTOR: Nu vă planificaţi sau vă asumaţi treburi casnice majore pentru această zi, deoarece deznodământul nu va fi tocmai unul încântător. Fiţi mai atenţi şi în profesie şi nu intraţi în discuţii mai aprinse cu şeful!

 

PEŞTI: Nu vă veţi putea concentra prea bine unor chestiuni ce implică un intens efort mental sau comunicaţional. În concluzie, amânaţi astfel de activități pentru o altă dată mai prielnică. Atenţie şi la călătorii şi examinări!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *