E scris în stele – vineri, 22 septembrie 2023

Aspectul celest major al zilei este descris de trigonul Lunii de pe Săgetător cu planeta Venus de pe Leu. Această energie astrală ne va amplifica gentil toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a concilierii şi a cooperării. Energia Luceafărului de la răsărit îi va ocroti, cu precădere, pe îndrăgostiţi, aceştia fiind întâii beneficiari ai acestei aspectări pozitive a boltei cereşti.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai spirituali şi veţi avea şi o măsură mai bună de noroc în chestiuni ce ţin de călătorii, învăţătură, dar şi studiu. Totodată, puteţi avea o şansă interesantă în activităţi ce ţin de speculă ori de hazard.

 

TAUR: Veţi dispune de o stare interioară cumva mai volatilă. Din ceea ce mai rezumă ,,semnul astrelor” se arată şi o trăire, o întâmplare,  destul de enigmatică! Se mai prevăd şi ceva evenimente pozitive legat de casă.

 

GEMENI: Pentru această zi se întrevede o implicare mai tandră şi mai altruistă faţă de persoana dragă. Ca şi sistem de gândire veţi fi mai spirituali şi mai intuitivi, precum şi mai dulci şi agreabili în comunicare.

 

RAC: Starea generală de sănătate va cunoaşte o doză de ameliorare. La locul de muncă veţi fi mai distraşi şi mai puţin concentraţi asupra sarcinilor. În schimb, se poate arată un noroc chiar bunicel la bani.

 

LEU: Veţi fi mai romantici, sensibili şi amorezaţi. Raporturile sentimentale vor cunoaşte o direcţie mai fericită. Este o zi bună şi pentru a vă ocupa de cei mai mici. Se arată şi o atitudine de viaţă destul de idealistă.

 

FECIOARA: Astrele vă indică o zi mai liniştită şi odihnitoare în plan familial. Vă puteţi dedica şi unor chestiuni sensibile sau amenajării unui colţişor de suflet al casei. Se arată şi o intuitivitate mult mai pronunţată, cel puțon în raport cu alte zile.

 

BALANŢA: Veţi fi mai poetici şi mai eleganţi în limbaj. Veţi dispune de o doză superioară de inspiraţie, dar veţi fi şi mai subiectivi în judecată. Totodată, aveţi o zi foarte bună pentru a vă apropia mai profund de prieteni.

 

SCORPION: Vi se pot prezenta unele oportunităţi financiare destul de bunicele. Aşadar, fiţi cu un ochi întredeschis la şanse de ordin material. Totodată, în carieră vă puteţi aştepta şi la o atitudine de simpatie din partea şefilor.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai sensibili, sentimentali şi mai romantici. Aşadar, lăsaţi treburile pragmatice pentru o altă zi! Este o zi grozavă pentru evoluţie spirituală şi apropiere de Divinitate.

 

CAPRICORN: Astrele vă indică cumva mai emoţionali şi emotivi în această zi. În plan lăuntric veţi fi mult mai receptivi la energiile ,,lumii nevăzute”. Vă puteţi reîncărca energetic pentru a fi mai vitali în perioada următoare.

 

VĂRSĂTOR: Raporturile cu prietenii vor fi mult mai loiale şi mai sincere. Totodată, puteţi dobândi şi un ideal mai abstract de viaţă. Va fi o zi destul de interesantă în viaţa de cuplu, însă cam nefastă în chestiuni ce ţin de afaceri.

 

PEŞTI: În această zi s-ar prea putea să beneficiaţi de o doză mai înaltă de notorietate, şi poate chiar şi de popularitate. Dar, în chestiuni ce ţin de sănătate, ar fi indicat să fiţi ceva mai grijulii.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *