E scris în stele – vineri, 26 aprilie 2024

Aspectarea astrală marcantă a acestei zile este oferită de trigonul Lunii de pe Scorpion cu planeta Marte de pe Pești. Expresia acestui unghi astral este una de bun augur, favorizând, într-un mod consistent, planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă. Această aspectare astrologică ne vorbeşte de concepte ce implică: voinţa, vigoarea, vitalitatea, ambiţia, tenacitatea, decisivitatea şi rezistenţa. Aşadar, chiar este o zi potrivită, datorită susţinerii astrale providenţiale, pentru a ne pune în practică unele dintre planurile şi ideile cele mai îndrăzneţe şi ambiţioase.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vi se arată o benefică echilibrare în plan lăuntric, interior. Totodată, veţi avea parte şi de oportunitatea unei reuşite în plan financiar. Veţi depăşi şi eventualele intrigi ale duşmanilor ascunşi, secreţi.

 

TAUR: Viaţa de cuplu vă va reda momente de împlinire, tandreţe şi satisfacţie per ansamblul acestei zile. Se mai relevă și că în grupul vostru de amici veţi deţine controlul şi autoritatea pentru această zi.

 

GEMENI: Starea voastră de sănătate va cunoaşte o îmbunare per totalul acestei zile. Aceia care lucrează astăzi vor întâmpina atitudini mai înţelegătoare şi amicale faţă de colegi. Se arată şi o izbândă publică.

 

RAC: Veţi avea parte de momente frumoase, afective şi tandre în chestiuni ce ţin de iubire, amor. Se mai evidenţiază o zi în care vă puteţi prezenta cu mai multă forţă şi decisivitate ideile şi concepţiile despre viaţă.

 

LEU: Este zi plăcută pentru evenimente şi activităţi alături de familie, de cei dragi. Afacerile amoroase se vor arăta destul de pătimaşe. Mai multă atenţie la un risc minor de accidente.

 

FECIOARA: Discursul acestei zile va fi unul afectiv şi sentimental. Puteţi primi şi unele veşti interesante. Veţi avea parte de o atitudine fermă în planul cuplului, dar şi de unele victorii când vorbim de tranzacţii şi înţelegeri.

 

BALANŢA: Veţi avea parte de un spor ceva mai bun în plan financiar. Totodată, se arată că aceia ce vor munci în această zi se vor prezenta mai harnici şi mai implicaţi. Mai multă grijă, vă rog, cu sănătatea.

 

SCORPION: Vă veţi arăta mai sensibili, sentimentali, romantici, emoţionali şi protectivi. Atunci când discutăm de iubire, se arată o vigoare deosebită în urmărirea succesului amoros. Veţi fi şi ceva mai populari.

 

SĂGETĂTOR: Astrele vă indică mai empatici, sentimentali şi altruişti în raporturile cu cei aflaţi în nevoie, în suferinţă. Este o zi foarte favorabilă pentru a demara unele proiecte active, dinamice legate de mediul domestic.

 

CAPRICORN: Prietenii şi amicii vă vor oferi o relaţionare amiabilă şi plăcută, per ansamblul acestei zile. Totodată, se relevă şi o comunicare fermă şi directă per ansamblul acestei zile. Fiţi mai atenţi la călătorii.

 

VĂRSĂTOR: Astrele vă indică o bună doză de notorietate, dar şi de simpatie din partea publicului. Se mai relevă şi unele semnificative eforturi elaborate în plan bănesc ce vă vor oferi randamentul dorit.

 

PEŞTI: Este o zi prielnică pentru a vă conecta cu latura voastră spirituală şi a vă lărgi astfel, metaforic spus, planul conștiinței. Din ceea ce mai relevă aştrii zilei, veţi resimţi şi o energie cumva mai vitală, înflăcărată şi ambiţioasă.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, însă omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *