E scris în stele – vineri, 26 februarie 2021

Unghiul celest de forţă al zilei este descris de sextilul Soarelui din semnul zodiacal al Peștilor cu planeta Uranus din Taur. Expresia acestui aspect astrologic ne va aduce o doză înaltă de: originalitate, inventivitate, versatilitate, inovativitate, vizionarism şi independenţă. Această poziţionare astrală ne va oferi prilejul trăirii unor evenimente chiar foarte interesante, fiind o zi a imprevizibilului, a hazardului şi a ineditului. Acest aspect ceresc, dată fiind şi prezenţa Soarelui în această configuraţie, va avea un efect ceva mai pregnant, mai ales, asupra reprezentanţilor genului tare.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi potrivită pentru a vă echilibra în plan lăuntric, spiritual. Ar fi de dorit să vă concentraţi asupra unor proiecte de ordin altruist, de binefacere. Se pot ivi şi unele oportunităţi interesante de progres financiar.

 

TAUR: În această zi puteţi câştiga prietenia unui bărbat de mare caracter cu putere şi cu influenţă. Este o zi prielnică pentru demersuri şi activităţi de ordin social. Veţi fi mai originali, nonconformişti şi libertini.

 

GEMENI: Veţi străluci în arena publică, fiind semne bune pentru o fantastică reuşită profesională. Se mai poate evidenţia şi o remediere neaşteptată a stării generale de sănătate. Această zi vă poate aduce și unele evenimente mai stranii…

 

RAC: Vă veţi arăta mai cultivaţi şi rafinaţi din punct de vedere intelectual. Planurile voastre legate de drumuri ori de călătorii pot cunoaşte o desfăşurare oportună. Prietenii vă vor oferi unele surprize plăcute.

 

LEU: Este momentul unor câştiguri materiale substanţiale ce nu par a avea o legătură propriu-zisă cu eforturile voastre directe. Ar fi potrivit să vă asumaţi unele direcţii profesionale promiţătoare ce presupun o formă de risc.

 

FECIOARA: Veţi avea parte de o zi extrem de satisfăcătoare în plan marital. Sunt indicii favorabile şi pentru chestiuni ce ţin de litigii şi de afaceri. Vă poate parveni şi o veste deosebit de interesantă de la mare distanţă.

 

BALANŢA: Veţi fi foarte harnici, isteţi şi competenţi la locul de muncă, fiind admiraţi şi respectaţi pentru rezultatele voastre. Se arată şi o îmbunare legată de starea de sănătate. Veţi avea parte de spor şi la resursele apropiaţilor.

 

SCORPION: Succesul, popularitatea şi buna dispoziţia vă vor defini ziua. Aveţi şi potenţialul unei cuceriri minunate în plan sentimental. Copiii vă vor oferi motive de împlinire. Sunt semne pozitive şi pentru afaceri.

 

SĂGETĂTOR: Înţelegerea şi armonia vă vor însenina momentele petrecute alături de familie, fiind şi foarte apreciaţi de către aceştia. Ar fi de bun augur să demaraţi şi unele lucrări în casă. Se mai relevă şi un avantaj la job.

 

CAPRICORN: Isteţimea, adaptabilitatea şi creativitatea vă vor fi calităţi per ansamblul zilei. Veţi veni cu unele idei de milioane! În sfera iubirii se arată o relaţie mai neobişnuită, însă foarte intensă şi specială.

 

VĂRSĂTOR: Astrele reflectă o zi extrem de prielnică în cele ce ţin de bani şi de alte valori. Talentul şi competenţa vă vor facilita succesul. Este momentul dispunerii unor modificări inedite în plan domestic.

 

PEŞTI: Veţi fi mai solari, energici, vitali, optimişti şi încrezători în sine, având şansa obţinerii unor rezultate excepţionale. Veţi veni şi cu unele idei originale şi veţi comunica într-un stil mai colorat.

 

Să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *