E scris în stele – vineri, 3 iulie 2020

Aspectul astrologic determinant al zilei este descris de cuadratura Lunii din Săgetător cu Neptun, în retrogradare, din Peşti. Energia zilei este una cumva mai negativă, antrenând, în jurul nostru, situaţii ce stârnesc: confuzie, imoralitate, dezorganizare, iresponsabilitate şi decepţii. Tendinţa de a fugi de realitate ori de a scăpa de responsabilitate, prin intermediul reveriei, visării, pasivităţii sau chiar a viciilor, este o constantă a zilei, aşadar este absolut necesar să luăm măsuri, pentru ca rezultatul activităţilor zilei să nu fie un eşec lamentabil.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Din păcate, nu este o zi favorabilă pentru evaluări şi călătorii, aşadar fiţi ceva mai precauţi. Căutaţi să nu vă refugiaţi în imaginaţie sau în situaţii vicioase. Mai multă atenţie şi cu sănătatea.

 

TAUR: Veţi manifesta o stare interioară mai confuză, nehotărâtă şi volatilă. Atenţie la afaceri şi la unele potenţiale mici incidente. În raporturile cu prietenii sau protectorii veţi fi cam ,,traşi pe sfoară”.

 

GEMENI: Relaţia cu persoana iubită se va arăta cumva mai instabilă şi nemulţumitoare. Fiţi mai atenţi şi în afaceri sau la tranzacţii. În chestiuni ce ţin de imagine publică şi profesie puteţi fi lezaţi de unele zvonuri dăunătoare.

 

RAC: Fiţi mai concentraţi la locul de muncă şi realizaţi-vă sarcinile cu atenţie şi precizie. Se pot arăta şi unele mici probleme de sănătate. În chestiuni ce ţin de învăţătură şi drumuri se pot ivi unele deranjamente.

 

LEU: În dragoste, turnurile evenimentelor din această zi vă vor reliefa o stare de spirit cumva mai indispusă. Se arată o doză semnificativă de probleme şi în relaţia cu copiii. Atenţie şi la un potenţial risc de accidente.

 

FECIOARA: În familie se vor evidenţia unele evenimente mai neplăcute ce pot leza înţelegerea cu aceştia. Nu este o zi fastă pentru a demara treburi domestice. Mult mai multă atenţie în afaceri, dar şi în chestiuni de ordin  juridic.

 

BALANŢA: Din cauza unei concentrări mentale mai greoaie veţi manifesta o judecată mai superficială şi un discurs mai puţin convingător. Fiţi mai atenţi cu sănătatea şi cu raporturile de la locul de muncă.

 

SCORPION: Sunteţi predispuşi spre a realiza unele acţiuni mai alambicate în plan financiar. Astfel, fiţi mult mai prudenţi în chestiuni de ordin financiar. Totodată, şi în dragoste vă puteţi aştepta la unele desfăşurări mai puţin bune.

 

SĂGETĂTOR: Veţi fi mai idealişti, sensibili şi visători. Pasaţi chestiunile care necesită simţ practic şi pragmatism pentru o altă zi. În chestiuni domestice sau familiale vă puteţi aştepta la unele evenimente cam nefaste.

 

CAPRICORN: Veţi prezenta o stare interioară mai vulnerabilă şi volatilă. Încercaţi să vă întăriţi în plan emoţional! În discurs se pot manifesta unele carenţe, deci ar fi bine să fiţi mai atenţi la subiectele abordate.

 

VĂRSĂTOR: Relaţiile amicale se vor dovedi mai instabile şi tendenţioase în această zi. Aşadar, nu vă puneţi prea mari speranţe în ajutorul amicilor. În chestiuni ce ţin de bani sunteţi predispuşi înspre decizii greşite.

 

PEŞTI: Imaginea voastră publică va fi afectată pentru această zi. Astfel, căutaţi să înlăturaţi orice circumstanţă care poate avea un efect nedorit asupra propriei reputaţii. Ar fi bine să fiţi şi ceva mai realişti şi obiectivi.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *