E scris în stele – vineri, 3 septembrie 2021

Aspectul astrologic central al zilei este descris de către opoziţia lui Marte de pe Fecioară cu Neptun, în retrogradare, de pe Peşti. Această aspectare celestă aduce o energie cam dificilă, putând pricinui: scandaluri, neglijenţă, grosolănie, necinste, fanatism, răzvrătire, atitudini vicioase şi stări de temere nejustificată. Este foarte important ca în această zi să căutăm să dăm dovadă de: corectitudine, omenie, înţelepciune şi mai multă înţelegere şi sensibilitate în relaţia cu cei din jur, totul pentru a încerca, astfel, minimalizarea potenţialul problematic al acestei zile a unghiurilor astrale turbulente. În chestiuni ce ţin de spiritualitate este necesar, ca și indiferent de situaţia ivită, să nu ne pierdem speranţa şi încredere în justeţea planului divin pentru fiecare dintre noi.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele nu vă arată un spor prea bun la locul de muncă. Încercaţi, pe cât puteți, să vă achitaţi cât mai onorabil de sarcinile de lucru! Mai puteţi întâmpina și unele ghinioane nemeritate, dar şi unele probleme mărunte de sănătate.

 

TAUR: Ar fi recomandat să oferiţi cât mai multă afecţiune şi tandreţe persoanei dragi. Fiţi ceva mai îngăduitori și în relaţia cu membrii mai tineri ai familiei! Nu este o zi cu noroc pentru a obţine beneficii, de orice fel, de pe urma prietenilor!

 

GEMENI: Şefii pot avea o atitudine mai puţin favorabilă faţă de voi. Căutaţi, cu sârguinţă, să vă dovediţi valoarea profesională în faţa acestora! Se mai pot arăta şi unele probleme domestice sau familiale, însă depăşibile.

 

RAC: Astrele indică că veţi reliefa o atitudine ceva mai sentimentală, idealistă şi impresionabilă. Căutaţi să vă echilibraţi şi nu pierdeţi din vedere orientarea pragmatică a zilei! Vă pot parveni şi unele veşti cumva mai puţin bune!

 

LEU: Puteţi resimţi unele neajunsuri băneşti sau alte limitări de ordin financiar. Nu este o zi bună pentru tranzacţii financiare şi evitaţi, cu orice preţ, să împrumutaţi sau să vă împrumutaţi! Atenţie şi la unele riscuri de mici incidente!

 

FECIOARA: Veţi fi mai visători şi idealişti, dar şi cumva mai schimbători. Este o zi indicată pentru a vă dedica unor chestiuni ce vă oferă plăcere şi satisfacţie. Nu este o zi favorabilă pentru afaceri, întâlniri şi discuţii serioase!

 

BALANŢA: Se arată o zi cumva mai agasantă şi obositoare, însă, cu puţin noroc şi mai multă diplomaţie, veţi depăşi mai oricare impediment ivit! La locul de muncă încercaţi să fiţi mai practici şi responsabili.

 

SCORPION: Puteţi întâmpina unele divergenţe trecătoare în relaţia cu prietenii. Planurile şi aspiraţiile voastre pot cunoaşte unele deteriorări! În dragoste este necesar să oferiți o atitudine mai caldă şi altruistă faţă de persoana iubită.

 

SĂGETĂTOR: Se arată unele complicaţii legate de carieră. Este doar un moment nefast, aşadar nu puneţi la suflet aceste dificultăţi! Nu este un moment oportun pentru a face mari modificări în cămin sau o schimbare majoră în relaţiile familiale!

 

CAPRICORN: Dacă aveţi programat pentru astăzi vreun test, fiţi ceva mai implicați, concentrați şi atenţi! Nu este o zi favorabilă pentru călătorii şi discuţii cu persoane de la mare depărtare. Fiţi cât mai sinceri în discurs şi evitaţi exagerările!

 

VĂRSĂTOR: Încercaţi să vă depăşiţi orice stare de spirit mai schimbătoare! Concentraţi-vă eforturile şi oferiţi un randament cât mai bun pe parcursul zilei! Evitaţi orice cheltuială mai excesivă, pentru a nu realiza o afacere nerentabilă!

 

PEŞTI: Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte un pas înapoi. Aşadar, este absolut necesar să căutaţi o conciliere sentimentală în raport cu aceasta! Nu este o zi indicată pentru afaceri şi alte chestiuni ce ţin de negocieri. Domoliţi-vă latura egocentristă!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.