E scris în stele – vineri, 7 octombrie 2022

Aspectarea astrologică centrală a zilei este oferită de trigonul lui Mercur de pe Fecioară cu Pluto, în retrogradare, de pe Capricorn. Energia acestui unghi astral favorizează planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă, reliefând noţiuni ce implică: discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea caracterului, profunzimea în judecată şi potenţarea spiritului investigativ. Aşadar, este o potrivită pentru a încerca să privim viaţa cu realism, prin ochi vii.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Sănătatea vă va oferi unele semne de îmbunătăţire. La job vă veţi achita de sarcini într-un mod abil, isteţ şi rapid. În profesie se relevă unele hotărâri de succes.

 

TAUR: În această zi puteţi puteți înfățișa o natură mai spontană în chestiunile ce țin de amor. Comunicarea afectivă se va realiza mai natural şi cu francheţe. Se mai prevăd şi unele veşti interesante de la depărtări.

 

GEMENI: Relaţionarea şi comunicarea cu membrii familiei vă vor fi un plus al acestei zile. Este un moment prielnic pentru a realiza unele schimbări în cămin. Se mai rezumă şi o minunată revitalizare.

 

RAC: Vă veţi arătă foarte inteligenţi, elocvenţi şi superiori în discursul intelectual al zilei. Veţi avea parte de reuşite şi de admiraţie în chestiuni ce ţin de evaluări. În viaţa de cuplu se relevă o doză mai semnificativă de atracţie şi de magnetism.

 

LEU: Astrele rezumă o zi prielnică pentru discuţii şi negocieri legate de bani şi de alte valori. Vă mai puteţi dezvolta şi unele talente de ordin mental, intelectual. La locul de muncă veţi da dovadă de implicare şi de o capacitate de soluţionare excepţională a sarcinilor de lucru.

 

FECIOARA: Veţi fi mai comunicativi, sociabili şi cu un aer mai inteligent, însă şi oarecum mai duali şi inconstanţi. Aveţi indicii favorabile pentru drumuri mai lungi. În dragoste se arată unele episoade, trăiri deosebit de intense, dar şi cumva hazarduoase.

 

BALANŢA: În această zi veţi fi mai preocupaţi de studii ascunse şi de alte chestiuni ce au o aură uşor mai ocultă, enigmatică. Veţi afla şi un secret chiar delicios! Este un moment propice şi pentru schimbări radicale în casă.

 

SCORPION: Este o zi fantastică pentru evenimente de tot felul alături de prieteni, înţelegerea cu aceştia bazându-se pe o relaţionare activă şi dinamică. Veţi fi și foarte fermi şi categorici în limbaj.

 

SĂGETĂTOR: Puteţi tatona cu succes unele posibilităţi de avansare profesională. Veţi avea parte şi de o doză semnificativă de notorietate. Aştrii zilei mai arată şi o şansă bună de reuşită financiară, totul e să fiţi mai curajoşi.

 

CAPRICORN: Veţi manifesta o fermitate deosebită în principiile voastre de viaţă. Se mai poate prezenta chiar şi o revelaţie de ordin spiritual. Veţi avea parte și de o deosebită vigurozitate şi determinare.

 

VĂRSĂTOR: Vă puteţi rezolva de un împrumut sau de o altă formă de creditare. Aveţi grijă la unele riscuri de accidente de circulație din neatenţie. Vă veţi întări destul de forte şi în plan psihic, lăuntric.

 

PEŞTI: Se rezumă o zi de mare succes în cele ce ţin de afaceri, contracte, înţelegeri şi alte târguieli. În viaţa de cuplu se reflectă o abordare ceva mai raţională. Puteţi dobândi şi protecţia unui personaj cumva mai controversat.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.