E scris în stele – vineri, 9 septembrie 2022

Unghiul celest reprezentativ al zilei este redat de opoziţia Lunii de pe Peşti cu planeta Venus de pe Fecioară. Acest eveniment astrologic ne poate provoca stări de: indispoziţie, nemulţumire, indolenţă, nehotărâre, indiscreţie, autoindulgenţă şi hipersensibilitate. Cheia remedierii acestor predispoziţii astrale mai nefaste stă în dezvoltarea personală a unor trăsături şi atitudini ce ţin de: amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: La locul de muncă puteți întâmpina unele provocări ceva mai dificil de gestionat. O femeie mai matură poate lucra pe ascuns împotriva dumneavoastră! Fiți ceva mai atenți și cu sănătatea!

 

TAUR: În sfera sentimentală pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Vi se pot reliefa și unele mici neajunsuri în relația cu copiii! Vi se mai poate prezenta și un mic conflict cu o prietenă mai în etate!

 

GEMENI: Vi se pot releva unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în arena profesională, deoarece unele personaje abuzive cu putere vor încerca să vă pună beţe-n roate.

 

RAC: Astrele vă indică o doză ceva mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Vi se pot reliefa şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări sau de călătorii. Fiţi ceva mai diplomaţi în discurs!

 

LEU: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi mai prielnică. Astrele vă pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente sau accidente, aşadar fiţi ceva mai grijulii!

 

FECIOARA: Încercaţi să căutaţi un echilibru, o armonie în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă în fața vieţii. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai radicală a persoanei dragi.

 

BALANŢA: Astăzi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare, agasante. O femeie mai tânără poate încerca să vă compromită în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi ceva mai mult de sănătate.

 

SCORPION: Vi se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unor prieteni apropiați. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe cu seninătate. Vi se pot releva şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

SĂGETĂTOR: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative sub raport profesional. Se poate ivi un conflict mai serios cu şefii sau o pierdere a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele tensiuni familiale.

 

CAPRICORN: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum lung, amânaţi-l sau, măcar, încercaţi să fiţi ceva mai atenţi la traseu. Vă pot parveni, de la mare depărtare, şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

VĂRSĂTOR: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de excese şi să fiţi ceva mai ordonaţi în chestiuni de ordin material. Aveți și un semnificativ risc de accidente ori incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

PEŞTI: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări! În afaceri, dar şi în chestiuni legale, vi se arată o doză mai ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai atenţi! Încercați să fiți ceva mai constanți, practici și logici per ansamblul zilei!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *