E scris în stele – duminică, 11 martie 2018

Unghiul astrologic principal a acestei zile este prezentat de cuadratura lui Mercur din Berbec cu planeta Saturn de pe semnul celest al Capricornului. Acest indicator planetar ne vorbeşte de: naivitate, asprime, judecată îngreunată, furie, blocaje, timorare, indolenţă, precum şi alte situaţii excesive. Este o zi în care trebuie să cultivăm, cu mult tact şi răbdare, sentimente, atitudini şi relaţionări cât mai amiabile şi receptive faţă de persoanele la care ţinem, pentru a nu oferi ocazia desfăşurării necontrolate a acestui eveniment astral.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Căutaţi să fiţi mai pozitivi şi mai optimişti! Nu cădeţi pradă frustrărilor şi unor alte atitudini negative. Exersaţi-vă spiritul practic şi fiţi ceva mai pragmatici. Se pot prezenta şi unele blocaje în plan profesional.

 

TAUR: Veţi prezenta o stare mentală uşor mai tensionată. Fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea. Totodată, este o zi mai nefastă pentru călătorii, studiu, evaluări şi asumări de decizii importante.

 

GEMENI: Se pot ivi unele ipostaze dezamăgitoare din partea unor prieteni. Planurile voastre de viitor pot cunoaşte o complicaţie în atingerea obiectivelor. Mai multă atenţie la bani şi la un risc mai înalt de incidente.

 

RAC: Vi se pot reliefa unele probleme de ordin profesional. Se poate şi ca anumite zvonuri să vă păteze reputaţia. Mai multă atenţie şi în chestiuni de cuplu, dar mai ales în afaceri.

 

LEU: Din păcate, nu este tocmai cea mai bună zi pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi ceva mai prudenţi. Mai multă precauţie şi la drum ori la călătorii. În chestiuni ce ţin de sănătate se pot releva unele probleme.

 

FECIOARA: Veţi resimţi o stare lăuntrică cumva mai aprigă şi mai puţin bine intenţionată în relaţiile cu cei din jur. Fiţi mai atenţi şi la bani! În dragoste, dar şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot arăta unele dificultăţi.

 

BALANŢA: Nu prea se arată o zi cu satisfacţii în viaţa de cuplu. Aşadar, abordaţi o atitudine constructivă faţă de persoana iubită. Nu semnaţi contracte ori alte înţelegeri. Se pot prezenta şi unele probleme familiale.

 

SCORPION: La locul de muncă încercaţi să prezentaţi o atitudine mai înţelegătoare şi mai pozitivă faţă de colegi. Menajaţi-vă, cu mai mult interes, starea de sănătate! Căutaţi să fiţi mai moderaţi în discurs.

 

SĂGETĂTOR: În iubire se arată o doză mai înaltă de inconstanţă. Astfel, căutaţi să arătaţi mai multă tandreţe, afecţiune şi preţuire persoanei dragi. În plan financiar indiciile astrale vă sunt cam nefaste.

 

CAPRICORN: Raporturile cu membrii familiei se vor arăta cam volatile. Nu este o zi recomandabilă pentru a vă ocupa de treburi domestice. Încercaţi, pe cât posibil, să nu prezentaţi o atitudine mai severă sau ursuză.

 

VĂRSĂTOR: În plan intelectual se arată că veţi dispune de o concentrare mentală cumva mai puţin activă. Astfel, ar fi indicat ca în această zi să vă relaxaţi şi să vă odihniţi ceva mai mult. Mai multă atenţie cu sănătatea.

 

PEŞTI: Ar fi de bun augur să încercaţi să fiţi mai practici şi mai moderaţi în cheltuieli. Achiziţionaţi-vă doar produsele absolut necesare! Se pot ivi şi unele supărări sau deranjamente din parte unor amici.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *